04-13-2013, 10:52 PM
iranbanoo نوشته: اتفاقا این آسمان ریسمان بافتن های شما هم مایه ی تفریح شده:))شما ایرانبانو جان ید تولایی در دگراندنِ سخنِ دیگران و انواع مغلطهها دارید.
ما که نه آماری دادیم و نه حرفی از ریاضی و فیزیک زدیم
شما نخبگانتان را مثلا در حد داریوش و ابی معرفی میکنید و کلی هم افتخار میکنید.....
باور کنید جایی که قانعم کنید شجاعانه اقرار میکنم اما بعضی ادعاها آنقدر بچه گانه اند که جای خنده دارند:)
اینهم شد استدلال که مردان از زنان باهوش ترند؟
مثل این است که من بگویم مردان از زنان به طور معمول زشت ترند!
1.شاخههای مختلفِ علوم آنچنان زیاد هست که چه زن و چه مرد بتواند در آن خودی نشان دهد.
2. شما در تمامِ تاریخ دوهزار سالِ پیش بگردید و به اندازهی یک کتابِ تاریخ ریاضیات که در آن از ریاضیدانانِ بزرگ نام برده شده، زنانی را از هر علم و دانشی که خواستید بیابید.ما از همهی سخنانِ خود برمیگردیم.
3.کسی اینجا نگفته زنان از لحاظِ هوش از مردان ضعیف ترند بلکه حداقل من میگویم که زنان خودشان نخواستهاند به دنبال علم و دانش بروند و اگر میخواستند میتوانستند با آنها همپا باشند.
4.لیستِ کسانی که دانشمند بودهاند،مخترع بودهاند، کاشف بودهاند، منجم بودهاند،نویسنده بودهاند،تاریخنگار بودهاند، دانشمند نبوده اما به دانشمندان خدمت کردهاند، در راه گسترشِ علوم تلاش کردهاند، به نحوی در دستگاه علم و دانش بودهاند و... آنچنان زیاد هست که بتوان برپایه این آمارها به نتایجی دست یافت.
5.همانطور که میلاد گرامی هم گفت در زندگی روزمره هم چنین چیزهایی را میبینیم.مثلا در همین فروم شما در تالارهای جدی(فلسفی، دانشیک، هنری و...) بگردید ببینید چند درصد از جستارها را زنان تاسیس کرده یا در آنها فعال بودهاند.از نظرِ کمیت هم که 90 درصدِ کاربرانِ فعالِ سایت مرد هستند.در حالیکه شمارِ زنان و مردانِ هموندِ سایت برابر است.این یک نمونه است و در زندگی روزمره کم و بیش این قانون همیشه برقرار است.
کسشر هم تعاونی؟!