04-13-2013, 09:00 PM
viviyan نوشته: ما دو واحد نوروآناتومی رو پاس کردیم، چیز چندانی درباره تفاوت های مغز زنان و مردان نخواندیم. هروقت اطلاعات کافی در اینباره داشتم میام میگم. بس که دوستان اعتراض کردند به بحثمان، تمام شوق و ذوق من سرکوب شد. وگرنه بهت ثابت میکردم؛ ادعاهای من درباره مظلومیت زنان گریه و زاری نیستند.ویوین جان پیشنهاد میکنم این کار را نکنی! اگر ثابت شود که زنان میتوانستند هماندازهی مردان در دانش و علم کاری بکنند و نکردند اوضاعشان بدتر میشود( وبیشتر بهشان میگویند رفتار انگلی دارند). اینکه حقوقِ آنها را مردان گرفتهاند هم بهانه نمیشود.مثلا صاحبِ فرتورِ آواتارِ من (که در جستار تاریخ مزداهیک او را معرفی کردهام) تا 26 سالگیاش چنان کارهای عظیمی برای ریاضیات کرده است که انسان را انگشت به دهان میگذارد. در حالیکه به شدت فقیر بوده، گوشه گیر و خجالتی بوده، بیمار بوده، به او ظلم شده و حقش خورده شده و ... . یعنی همه جور مشکل و بدبختی داشته، اما همچنان کارِ خودش را کرده.من هیچ زنی را ندیدم که در عمرِمثلا 70 ساله و با کلی بطالت و وقتِ اضافه بتواند یک صدمِ کارهای او را هم بکند.مشکل از مردان است که خیلی فعال هستند یا از زنان که نمیتوانند خود را به آنها برسانند و علاوه بر اینکه هیچ کاری از دستشان برنیامده میخواهند امتیازاتی برابر (بیشتر از ) مردان داشته باشند؟
کسشر هم تعاونی؟!