04-12-2013, 01:42 PM
mosafer نوشته: باید؟بایدی در کار نیستاگر میخواهید به سئوالات و انتقاداتتان توجه شود و به آنها پاسخ داده شود، باید مصداق بیاورید.
mosafer نوشته: من دو لینک دادم و شما خودتون رو کنار میکشید مگر روی سخن من با شما بود؟من گفتم مردهای این انجمن البته باید ذکر میکردم "برخی"من از مردانِ این سایت هستم و اتفاقا از فعالینِ ضدفنیسم و مدافع حقوق مردان. پس وقتی شما میگویید که مردانِ این سایت بیش از اندازه از زنان تنفر دارند شامل من هم میشود و من میتوانم حداقل در موردِ خودم این شبهه را برطرف کنم.دیگر دوستان اگر خواستند خودشان از خودشان دفاع خواهند کرد.
شما در صدد دفاع از مردانی برآمدید که حس تنفر ندارن و انتقاد هست
خب حتما اونقدر مطمئن هستید که از طرف دوستانتان میگویید من که شناختی ندارم
جسته و گریخته برخی جستارها رو خوندم شاید شما درست میگید و فقط انتقاد باشه اونهم از نوع زهر آگینش
mosafer نوشته: جسارتا چون شما گفتید لذت در سکس مهمتر از زن هست پای حیوان رو وسط کشیدم
حتما شنیدید ازدواج با حیوان رو
اکثرا من در هند شنیدم و چند مورد در امریکا (یا سگ،یا گربه حتی الاغ)
اینها حتما از حیوان لذت بیشتری میبرند که علنا اعلام میکنند که ازدواج کرده اند اگر نه که لازم نیست علنی بشه و حتی مراسم گرفته بشه
what the fuck?
من کی گفتم لذت در سکس از زن مهمتر است؟
در موردِ ازدواج با حیوانات هم اینقدر تحتِ تاثیر تبلیغاتِ حکومتی و اسلامی قرار نگیرید . اینها همه چرند است که زنی یا مردی بخواهد برای لذت بردن از حیوانات با انها ازدواج کند. اینجا را بخوانید ، دوستان قبلا در این مورد روشنگری کردهاند:
http://www.daftarche.com/%D9%87%D9%85%E2...8%AA-1000/
mosafer نوشته: لابد بعد از لذت بردن از زنهر کاری که او را بیشتر عذاب و رنج دهد و مرا بیشتر لذت دهد خواهم کرد.
نوش جان
خواهش میکنم.
کسشر هم تعاونی؟!