04-12-2013, 03:21 AM
Dariush نوشته: این راهکاریست که شما کم و بیش در همه جستارها برگزیدهاید و با پیکهای مینیاتوری مخاطب را سردرگم میکنید.البته چیز مهمی نیست و هر جور که دوست دارید باشید.عنوان کنید سردرگم میشوید تا توجیه کنم اینکه بحث نداره
' نوشته: جستارِ زن ستزی عفونی را میگویید؟ البته اینرا باید امیر گرامی توضیح دهند (که در پستِ نخست هم توضیح دادهاند) اما آنچه من دانستهام به طور خلاصه همان چیزهاییست که شما در دیگر جستارها هم مییابید اما آنجا با فوکوسِ بیشتر روی معضلاتی که از سوی زنان دچارِ آنها شدهایم ، با زبانی تند تر بیان میشوند. خبری از زن ستیزی و نفرت از زنان اینجا نیست . و بله شما باید مصداق بیاورید و بگویید کدام حرف و کدام پیک دقیقا ضدزن است.وگرنه همینطوری کلی بگوییم فلان جستار همهاش ضدزن است که باعث ریشخند میشود.من گفتم تمام جستار؟
در مورد سکس هم فقط سکس لذت بخش نیست. اینکه با چه کسی هستیم و چگونه هستیم هم خیلی مهم است.اگر سکس پولی و اینها باشد که مسلما کمترین لذت را دارند و صرفا برای رفع عطش و از سر بیچارگی است.اما سکسی که از روی میل و علاقه دو طرف باشد خب بسیار لذت بخشتر است. در مورد حیوان و همجنس هم اگر رضایت دو طرف باشد و هر دو هم لذت ببرند ، ربطی به کسی ندارد . فقط مشکل این است که نمیشود از رضایتِ حیوانات باخبر شد و این کار به احتمال زیاد تجاوز محسوب میشود.
نگفتم لابلای پستها؟
اگر سرعت نت اجازه داد و دوباره جستجو کردم حتما لینک میزارم براتون
فعلا اینو ببینید البته توجیه نکنید که انتقاد هست 25 22
+
خب پس آدم یا حیوان بودن هم مهم شد:e405:
پ.ن
میشه بگید معنای زنخوار چیست ؟