04-12-2013, 02:50 AM
Dariush نوشته: نخست اینکه من نمیدانم شما با این توضیحاتِ یک جملهای و بسیار بسیار موجز و کلی چگونه میخواهید موضوعی را پیش کشیده و پیش ببرید.گویا انتقاداتی به این سایت هم داشتید و مثلا میگفتید : "در اینجا هم یکجوری آزادیها سلب میشوند" . همین؟! خب کجا؟ چطور؟ و بعد هم که واهی بودنِ ادعاهایتان وانموده میشود با گفتنِ جملاتی چون :"بله خب" ، "شاید هم اینطور باشد" ، "این هم حرفیست" جاخالی میدهید.
بهتر نیست در جستاری که چنین پیکهایی ارسال شده صحبت بشه نه اینجا که هیچ ربطی به هیچ کدوم از صحبتها نداره؟
+
ادعای واهی با "بله خب" ، "شاید هم اینطور باشد" ، "این هم حرفیست" ؟؟؟
ربطی به جا خالی دادن نداره
Dariush نوشته: سپس اینکه خیر . بیزاری از زنان نه تنها دلیلی ندارد بلکه جاهلانه هم هست.اینجا صرفا به وضعی که زنان دچارش هستند و به آن خو کردهاند انتقاد میشود.شما باید برای چنین چیزهایی مصداق بیاورید وگرنه سخنانی مثل اینکه :"لابه لای سخنانتان بوی تنفر به مشام میرسد" با پوزش حرفِ صد من یه غاز است.مخاطب من شخص شما نبودید کلی گفتم
و در انتها اینکه زن برای لذت نیست . سکس برای لذت است . عجبا!
از صحبت در جستارهای دیگر چنین برداشتی میشد کرد
من از لابلای اون ارسالیات مصداق بیارم براتون؟جستار اخیر جناب امیر رو ملاحظه کنید نکنه فقط یک انتقاد دوستانست و من برداشت اشتباه کردم؟
جسارتا اگر فقط سکس لذت بخش هست پس میتونه این تعاریف برای حیوان (یا هم جنس )هم صدق کنه
عجبا هم نداره !