03-26-2013, 04:45 PM
Russell نوشته: آری همان حرامزاده هم نباید معنیش جعل شود،مثلا مسلمانان از آن برای فحاشی (بجای سپید نمایی) استفاده میکنند.
اینجا بخواهیم هم پارسی نویسی کنیم هم جنبش تغییر معنای واژگان را بیاندازیم و... در آخر سعی کنیم شفاف و قابل فهم با طرف دیگر بحث سخن بگوییم همین میشود دیگر،آخر یادمان میرود که اساسا بحث بازی با واژگان را خودمان شروع کردهایم ،حالا از سختی آن و با معنی و بیمعنی بودن آن از طرف مقابل میپرسیم.
نخیر ,این داستان سر دراز دارد, شما علی الحساب دنبالهیِ همان تعریف "وسوسه کردن" از دهخدا را بخوان:
نقل قول:کوشش برای به بدرفتاری یا به گناه کشاندن کسی با بیدار کردن شهوت جنسی، شکم یا مقام، آرزو، کینه، خشم و یا طمع در او؛ یا کوشش برای برانگیختن کسی به کارهای نیک با بیدار کردن ترحم، یادآوری پاداشهای خداوندی یا قیامت.
وسوسه | لغت نامه دهخدا
دیگر آموزش دگرسانی میان پنداره و معنی و تعریف هم باشد برای روز دیگر, شما هماکنون دوباره از کاخ اخلاقی اتان
بالا رفته اید و خون گویا پیش روی چشمتان را گرفته و کینه اتان از "پارسیگوییِ" من یا چیز دیگر را اینجا دارید خالی میکنید!!
Russell نوشته: من کجا همچین کس و شعری را گفتهام ؟!!
اینها همه سخنانیست که خودت وارد بحث کردی!
ما که تا اینجا شنیدهایم تنها فریفتن بد است وسوسه اخلاقی خوب است،واقعا خیلی زحمت کشیدهاید نامگذاری کردهاید،قتل بد است کشتن اگر اخلاقی باشد خوب است !!
شما اول تکلیفت را با خود روشن کن بعد از من سوال و بازخواست کن،این وسوسه و اپراتور تلفن و اینها را خودت آوردهای ،گویی میگویی انگارداری درباره افکار من سوال میکنی؟
تو بجای حمله به من و بازخواست اول کیس خودت را روشن کن چه میگویی،نامگذاری که نشد سخن و استدلال که !!
پس گرفتاری شما با چیست؟ ما گفتیم "وسوسه کردن" آدم همسردار نااخلاقی نیست, شما برآشفته شدی که نه و بسیار هم هست!
اکنون میگویی نه من همچین چیزی نگفتهام, سرانجام وسوسه کردن آدم همسردار نااخلاقی هست یا نیست؟
Russell نوشته: مغالطه مغلطه بافی و چسباندن مغالطات سریالی خود به دیگران.
سفستهیِ پرداختن به سخنگو
.Unexpected places give you unexpected returns