03-19-2013, 10:34 AM
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum
این پست رو که دیدم و بعد هم به به و چه چه کردن کاربران بدون اینکه به عمق ماجرا فکر کنند، باعث شد به این نتیجه برسم به قول علما تحمیق توده ها راحت تر از اون هست که بشه فکرشو کرد...همین مدل تبلیغات کاذب رو ما در سطح جامعه ایران هم میبینیم...
یک دروغ کادو پیچ شده با آب و تاب تحویلشون میدیم و اونها هم به راحتی تحت تاثیر قرار میگیرند...
واقعا این جامعه نیاز به آسیب شناسی جدی داره !!!
جالبه دو پستی که گذاشته بودم و لینک داده بودم یه سایت الکسا و اینکه سایت فیس نما که مدل ایرانی فیلتر نشده و ضعیف فیس بوک هست الان در رتبه 12 هست تو ایران پس فیس بوک قطعا بالاتر از اونه تو ایران رو پاک کردن...
Admin نوشته: دوست گرامی؛
هم میهن در ایران، از فیس بوک پیشی گرفت.
بنابر گزارش سایت آمارگیر آمریکایی Alexa ، هم میهن
طی روز گذشته با پیشرفت "یک رتبه" از فیس بوک در ایران عبور کرد.
طی ماه های گذشته هم میهن دارای رشد قابل توجهی در
سطح ایران و جهان بوده است ، بطوری که تنها در گوگل تعداد
5.000.000 (پنج میلیون) صفحه از هم میهن به ثبت رسیده است!
همچنین شرکت Google از جهت اعتبار و ارزش سایت هم میهن ،
به بیشتر صفحات سایت ، رتبه های بالایی را اعطاء کرده است و
بدین ترتیب ما در نتایج گوگل رتبه های برتر را دارا هستیم.
تصویر زیر رتبه هم میهن (رتبه 265) و فیس بوک (رتبه 266) در ایران را نشان میدهد :
باسپاس !
این پست رو که دیدم و بعد هم به به و چه چه کردن کاربران بدون اینکه به عمق ماجرا فکر کنند، باعث شد به این نتیجه برسم به قول علما تحمیق توده ها راحت تر از اون هست که بشه فکرشو کرد...همین مدل تبلیغات کاذب رو ما در سطح جامعه ایران هم میبینیم...
یک دروغ کادو پیچ شده با آب و تاب تحویلشون میدیم و اونها هم به راحتی تحت تاثیر قرار میگیرند...
واقعا این جامعه نیاز به آسیب شناسی جدی داره !!!
جالبه دو پستی که گذاشته بودم و لینک داده بودم یه سایت الکسا و اینکه سایت فیس نما که مدل ایرانی فیلتر نشده و ضعیف فیس بوک هست الان در رتبه 12 هست تو ایران پس فیس بوک قطعا بالاتر از اونه تو ایران رو پاک کردن...