03-17-2013, 12:38 AM
Ouroboros نوشته: «فمینیست زشت» ترجیعبندی زهرآگینیست که «مقداری» حقیقت در آن هست(یک نگاهی به اینهم بیاندازید). درگیری ذهنی بیمارگونهی برخی فمینیستها با تجاوز چیزی بجز فرافکنی اشتیاق/فانتزیهای خودشان بر مردان نیست. من در تمام زندگی هرگز حتی یک بار هم به آن نیاندیشیدهام. چه بسی درآوردن ادای آن با شماری دختران که خودشان میخواستند هم هیچ برایم جذابیتی نداشت. اینهمه پافشاری و عربده زدن پیرامون جرمی که از هر ده هزار مرد یکی مرتکب میشود و درگیری دیوانهوار با آن طبیعی نیست، من حتی بعید میدانم تنها بخاطر «شرمدادن» و «خفهکردن» مردان مخالف و بهتر بازی کردن نقش «قربانی» بوده باشد. این جیغهای کرکننده دربارهی تجاوز شاید به راستی دعوت به آنست..اینها دقیقا مثل آخوندها هستند دیگر . رسالههای آخوندها را بخوانید مهمترین و قطورترین قسمتش بخش جماع است ؛ بعد خودشان ادعای عفاف و پرهیز از شهوت دارند . اینکه من زرهبین بهدست به دنبال برجستهنمایی نوعی سکس عجیب(و احتمالا تهوعآور) مردی در بورکینافاسو باشم، بیش از هر چیز نشان از ذهنیت گندیده و فاسد خودم دارد؛ و قبل از آن بیتردید نمودیست از عقدههای جنسی خودم.
نکته : امیر گرامی، علما روی واژهی «مقداری» که در خط نخست بکار بردید، با شما اختلاف دارند . میگویند زنان یا زیبا هستند یا فمنیست .
-------------------------------------
یا امام نقی! ؛ اینجا را ببینید :
نقل قول:آنچه در پیش دارید بخشی از کتاب پورنوگرافی اثر آندره آ دورکین است. بخش های دیگری از این کتاب و نگاهی کوتاه به زندگی پربار این فمینست فقید آمریکائیدر شماره 12 نشریه هشت مارس منتشر کرده ایم. – هشت مارس
کسشر هم تعاونی؟!