03-05-2013, 08:58 AM
iranbanoo نوشته: شما بر چه مبنایی میگویید که زن دوست دارد مادر شود؟؟من براستی نمی دانم چه چیزی را باید برای شما اثبات کنم.اینکه زن ها عموما گرایش به بچه دار شدن دارند؟
اصلا میدانید وظیفه ی نگهداری یک بچه که عموما همبه زن محول شده چه قدر دشوار است؟چرا یک زن باید از چنین درد سری استقبال کند؟؟جدا از وظیفه ی نگهداریو تربیت بچه که معمولا مردانمشارکتی ندارند شما چه قدر از ضرر و زیانهای بارداری-زایمان بعد از ان اطلاع دارید که چنین مسئله ای را طرح میکنید؟؟؟
شارلاتان بازی ها اصلا مربوط به این نیست.چرا که مردان هم به عمد میتوانند زنان را در درد سر بیندازند.بنا براین این اصلا به زن و مرد بودن مربوط نیست و اگر کسی کمی جلوی ماجرا جویی هایش را بگیرد چه زن و چه مرد در چنین مخمصه هایی نمیافتد
اگر در دراز مدت بنگرید مردان هم در رنج کشیدن پس از زایش فرزند دست کمی از زنان ندارند.
کسی منکر این رنج ها نشد و من نمی دانم از چه روی شما خروشیدید؟همانطور که امیر گرامی هم گفتند صحبت درصد و میانگین و مقدار نبود.بحث بیداد ی بود که بر مردان روا می دارند که شما آمدید حرف در دهان ما گذاشتید و این پدیده را به تمام زنان تعمیم دادید.
در مورد ماجراجویی هم داوری تان نا به جاست.چرا که برای نمونه در همان لینک میبینیم که قربانی برای نخستین بار با زنی سکس داشته که این بلا بر سرش آمده.
بیانگارید که مردی کاندوم سوراخ شده استفاده می کرد و زن را حامله می کرد و در صورت نیاز به اجازه مرد، اجازه سقط جنین را به زن نمی داد و زن مجبور بود سالها رنج نگهداری از بچه را بکشد.آنگاه شما بانوان چه فریاد وا مصیبتا یی سر می دادید و شلوار ایشان را بر مناره می کردید.
اندکی خونسرد باشید.