نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سخت، سختتر، قوی، قویتر

من تقریبا تمام نگرش و کارهام بر اساس رزم و جنگه.
حتی راه رفتنم توی خیابون.
مسیری رو انتخاب میکنم که از نظر رزمی و امنیت و تسلط بنظرم بهتر باشه.
یا توی بانک که میرم بشینم، جایی رو انتخاب میکنم که دید حداکثر و احاطه به همهء دیگران داشته باشم.
یک جایی که میخوام بایستم، روش ایستادنم، برای بهترین موقعیت دفاعی و عکس العمل همه جانبه و سریع و بیشترین پایداری درصورت حادثه انتخابش میکنم.
همه چیز از دید من نبرد و رزمیه.
تمام زندگی.
همه جا.
همیشه.

نه اینکه بگم اینقدر احمق هستم که فکر کنم اینطوری آسیب ناپذیر میشم. نه، کلا فکر میکنم این از نظر خرد و روحی و روانی و اینها بهتره و باهام سازگارتره و منجر به نظم و قدرت و استحکام تمام وجود و زندگیم میشه. و یک پاسخ متناسب با واقعیت جهان.
یعنی آدم باید همش در حالت رزمی باشه.
آدم برای بازی نیامده اینجا.

بنظر من هنر رزم یکی از برترین و مهمترین هنرهاست که آدم باید کسب کنه. اشکال خیلی زیادی داره. ولی همش یک ماهیت داره: رزم، دفاع، نبرد، قدرت، شجاعت، زیرکی، برتری، رشد و پیشرفت وجودی در جریان مبارزه.
اینها چیزهاییست که من میخوام بدست بیارم.
فرقی نمیکنه حتی مثلا میخوای با کسی معامله کنی، بازم دیدگاه من رزمیه.
هرکاری رو باید بر طبق اصول رزم انجام دادم. هرچیزی یک نبرده. چون ما دائما باید سعی کنیم به تمام ابعاد وجودی خودمون و چیزهایی از جهان خارج که بر ما تاثیر میذارن احاطه پیدا کنیم.
احتمال خطا و شکست همیشه هست و زیاد هم هست.
ولی مهم اون روحیه و هدف و کم نذاشتن هست و جدی گرفتن همه چیز، که من فکر میکنم شرط خرده و باعث تعالی انسان میشه.
وگرنه من شخصا احساس میکنم یک نیروی ماورایی (یا شاید شما بگید شانس و تصادف) تاحالا بارها ازم محافظت و دفاع کرده، وگرنه در خیلی چیزها شکست میخوردم و دچار خسارت های سنگینی میشدم. شاید اصلا تاحالا در اثر حادثه ای مرده بودم!
ولی همینکه من زندگی رو جدی میگیرم، و آدم شوت و احمقی نیستم، و کوچکترین چیزها رو هم شوخی نمیگیرم، فکر میکنم خودش با نظام کائنات تناسب و هارمونی داره و باعث جذب نیروها و پیشرفت های بیشتری میشه.

حداقل من اینطور فکر میکنم!
و فکر میکنم بر اساس تجربه هایی که داشتم، باید عکس العمل طبیعی و رک و روراست و صادقانه ای داشته باشم، تا بتونم حداقل خودم از خودم راضی باشم و در حفاظت از خودم و سعی در تعالی خودم کم نذاشته باشم.
بسیاری از انسانها در حفاظت از خودشون و اعتلای خودشون کوتاهی میکنن، که بنظرم این با نظام کائنات هماهنگی نداره.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-01-2013, 08:48 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-01-2013, 09:14 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط undead_knight - 02-01-2013, 10:20 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط Mehrbod - 02-01-2013, 10:52 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-02-2013, 06:10 AM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-02-2013, 04:13 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-02-2013, 04:28 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-02-2013, 04:40 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-02-2013, 05:05 PM

پرش به انجمن: