نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سخت، سختتر، قوی، قویتر

Mehrbod نوشته: من پوزش میخواهم برای ویراندن بار احساسی این جستار... ولی اگر آمریکا باشید هنرهای رزمی‌اتان در برابر تفنگ‌های جنگی دیگران چندان به کار نمیایند (:

هنرهای رزمی بیشترین کارکردشان در دیسیپلین دادن به مغز و تنه و در این نگاه بسیار والا
و خواستنی هستند، ولی در اینکه بخواهند در برابر ترس‌های جهان امروز به کار بیایند نه ... آنچنان به کار نمیایند.
اول اینکه فعلا که در آمریکا نیستم.
خردمند اونیه که اول واقعیت های محیطی و نیازهای جاری خودش رو درنظر بگیره، بعد اگر نیاز بود آینده نگری هم بکنه.
دوم اینکه خب اونوقت منم یک تفنگ میخرم! مشکلی داره؟ آیا کنگفو با تفنگ داشتن و استفاده کردن تضادی داره؟ تازه اونی که کنگفو کار باشه میتونه کنگفو رو با سلاح گرم ترکیب کنه که فکر کنم کاراییش رو بحد قابل توجهی بالا ببره.
سوم اینکه اتفاقا چرا من به این موارد و تمام ترس های جهان امروز هم فکر کردم و چیزی هم که درمورد هنرهای رزمی درک کردم و تا حدی تجربه، اینکه رزمی دربرابر همه جور ترسی کاربرد داره، چون بطور کلی شجاعت و اراده و قدرت روانی انسان رو به درجهء بالایی میرسونه.
بعدهم باید بگم شکست و کشته شدن به خودی خودش مهم نیست، چون بهرحال تضمین ناشدنی و اجتناب ناپذیره، ولی این مهمه و هدف من از رزمی اینه که ترس و ضعف دربرابر شکست و خشونت و کشته شدن رو برطرف کنم، چون این ترس و ضعف باعث میشه نتونی از فرصت ها و بقیهء زندگی و استعدادهای خودت بصورت بهینه ای استفاده کنی.

البته بنده کلا از مرگ نمیترسم، ولی از درگیری ای که در اون برتر نباشم، از خشونت و درد و رنج و تحقیر و ناقص شدن و این حرفا میترسم. از تن دادن به زور، از استثمار شدن، از اینکه کس یا کسان دیگری بر من حاکم بشن.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-01-2013, 08:48 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-01-2013, 09:14 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط undead_knight - 02-01-2013, 10:20 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط Mehrbod - 02-01-2013, 10:52 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-02-2013, 06:10 AM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-02-2013, 04:13 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-02-2013, 04:28 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-02-2013, 04:40 PM
سخت، سختتر، قوی، قویتر - توسط folaani - 02-02-2013, 05:05 PM

پرش به انجمن: