12-09-2010, 05:54 PM
سید ابوبکر نوشته: خردگرا، دوست عزیز، لااقل متناسب با اسمت باش... کجای قرآن گفته یک پنجم اسیران و اموال متعلق به محمد هست؟ اصلا تا حالا این آیه ای رو که می گی خوندی؟ آیه این میگه:
((وَاعْلَمُوا أَنَّمَا غَنِمْتُمْ مِنْ شَيْءٍ فَأَنَّ لِلَّهِ خُمُسَهُ وَلِلرَّسُولِ وَلِذِي الْقُرْبَى وَالْيَتَامَى وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ)) یعنی بدانید که یک پنجم هر آنچه غنیمت می گیرید متعلق به خدا و رسول و ذوی القربی و یتیمان و مساکین و در راه ماندگان است...
خب متوجه شدید یک پنجم سهم محمد به تنهایی نیست؟ متوجه شدید سهم محمد از این یک پنجم چقدره؟ تازه این سهم هم همونطور که اصحاب محمد می گن، محمد نمی گرفته بلکه می بخشیده... خواهش میکنم مغرضانه قضاوت نکنید...
کسی که الله رو ندیده که بهش سهم بده. سهمش پس واسه محمده. سهم یتیمان و فقیران و در راه ماندگان هم که به خودشون داده نمیشه. به محمد داده میشده و اون باید بهشون میداده. پس یک پنجم به محمد می رسیده. یک مقدارش هم میداده بدبخت ها.
تازه این مال زمانی بوده که با جنگ صاحب غنیمت بشن وگرنه اگه جنگ نمی کردن و مثل قبیله بنی نظیر از ترس جانشون اموال و زمینهاشون رو میذاشتن هیچکس سهمی نداشته و همش قلمبه به محمد میرسیده همونطوری که باغهای فدک رو که واسه یهودیهای بیچاره بود و بدون جنگ تسلیم اسلام ناب محمدی کرده بودن دو دستی تقدیم دخترش فاطمه کرد.
بر من قلم قضا چو بی من رانند / پس نیک و بدش ز من چرا می دانند
دی بی من و امروز چو دی بی من و تو / فردا به چه حجتم به داور خوانند
[URL="http://kheradgeraee14.blogspot.com/"]
[/URL] هر چیز را با خرد خود بسنجید
به یاد رضا فاضلی