12-01-2012, 10:42 PM
iranbanoo نوشته: میدونید جناب نایت من فکر میکنم اول از هر چیزی برقراری ارتباط باید بر مبنای فر و خرد باشه.نظرات شما گاهی تحسین برانگیز هستند ولی واقعیت همیشه هم به این شکل نیست.
معمولا این انصراف از احساسات در روابطی رخ میده که پشتش تفکری وجود نداشته وگرنه اگر عقلا رابطه با فردی برای شما و اون مثبت ارزیابی بشه چه دلیلی داره که اون ارتباط قطع بشه مگر بر اثر اتفاقات خاص ونه انصراف از احساسات.
حالا منصرف شد؟خوب اجتناب ناپذیره و همه نمیتونن یک حس ثابت رو به اطرافیانشون داشته باشن.اما مهم اینه که ارزش اون ارتباط رو زیر سوال نبرن و تخریبش نکنن تا از شر این احساس راحت بشن.
البته من فکر میکنم این مسئله تو ارتباط های بین دو جنس مخالف دارای تنشه اما باز هم اعتقاد دارم حتی اگر این انصراف از احساس رخ داد باز هم باید به طریقی عنوان بشه که اسیب روحی به فرد مقابل نزنه و همینطور معنای دوستی و ارتباط رو بی ارزش نکنه
در واقعیت معمولا عوامل احساسی و منطقی با هم دخیل هستند،فقط بسته به نوع رابطه اثر یکی بیشتره.(حتی از نظر من رابطه که احساس در اون غالب باشه هم ارزشمنده)
و اما دلیل قطع شدن روابط،ما حتی وقتی بر اساس خرد و منطق جلو میریم،هیچ وقت نمیتونیم مطمئن باشیم شناختمون از شخص کامله(و خیلی از ویژگی های شخصیتی هم در ابتدای روابط،حتی از نوع منطقی)بروز پیدا نمیکنند، در واقع یکی از مهمترین دلایل برهم خوردن رابطه ها اختلال در شناخت هست یعنی شناخت گذشته دستخوش تغییراتی میشه که فرد رو از نظر ما نامطلوب یا نخواستنی میکنه.
یکی دیگه از دلایل هم عادت کردن و خسته شدن هست(که نتیجه بعد احساسی دوستی هست،طبیعتا در دوستی رمانتیک هم این دلیل موثره تره)
بله،تغییر حس یا دیدگاه نباید ارزش دوستی رو زیر سوال ببره، ولی خیلی وقت ها اون کسی که دوستی رو قطع نکرده به دنبال زیر سوال بردن ارزش دوستی میافته و طرف مقابل رو فریبکار، یا در بهترین حالت بی رحم و... میدونه.
این جمله اخر برام گنگ بود،چکار کنیم که شخص دچارآسیب نشه؟
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-