11-24-2012, 03:56 PM
و من به این فکر میکردم که در طرف دیگر دنیا بحث بر سر این است که آیا می توان قلب بیماری که فقط ده دقیقه از زندگیش باقیست ،بجای قلب بیمار دیگری گذاشت تا شفا یابد؟در حالیکه اینجا هیچکس از خودش نمی پرسید که آیا صحیح است جان یک عده انسان پاک و سالم را بگیرند؟و...ونفرت و خشم سراپایم را می لرزاند،و مغزم را سوراخ میکند و با خود قرار میگذارم که این گسیختگی دنیا را برای تو "الیزابتا"و برای دیگران تعریف کنم
برای تو که تضادهای این دنیای پر غوغا را نمی شناسی"الیزابتا" و برای تو که نمی دانی چرا وقتی می خندم از ته دل می خندم و چرا وقتی گریه میکنم اینچنین زیاد می گریم و چرا وقتی که باید شاد باشم خوشحال نمیشوم و چا گاهی مشکل پسند و زمانی سهل گیرم.تو هنوز نمی دانی.در این دنیا با تلاشها و معجزه ها زندگی انسان رو بمرگی را نجات میدهند ولی باعث مرگ صدها،هزارها و میلیونها موجود زنده و سالم میشوند!میدانی؟زندگی خیلی بیشتر از لحظه ی بین تولد و مرگ است
زندگی،جنگ و دیگر هیچ
اوریانا فالاچی
برای تو که تضادهای این دنیای پر غوغا را نمی شناسی"الیزابتا" و برای تو که نمی دانی چرا وقتی می خندم از ته دل می خندم و چرا وقتی گریه میکنم اینچنین زیاد می گریم و چرا وقتی که باید شاد باشم خوشحال نمیشوم و چا گاهی مشکل پسند و زمانی سهل گیرم.تو هنوز نمی دانی.در این دنیا با تلاشها و معجزه ها زندگی انسان رو بمرگی را نجات میدهند ولی باعث مرگ صدها،هزارها و میلیونها موجود زنده و سالم میشوند!میدانی؟زندگی خیلی بیشتر از لحظه ی بین تولد و مرگ است
زندگی،جنگ و دیگر هیچ
اوریانا فالاچی