12-07-2010, 04:34 PM
هر شخصیت سیاسی به ویژه در تاریخ معاصر ایران مجموعه ای از کارهای خوب و بد و درست و اشتباه را در کارنامه خود دارد و محمد رضا شاه هم از این قائده پیروی می کند. بی شک محمد رضا شاه در مقایسه با پدرش رضا شاه بسیار ضعیف تر بوده و این موضوع در چگونگی برخورد این دو انسان با دستگاه دین فروشی شیعه نمایان است ولی نباید فراموش کرد که او هم در همان جامعه و زیر دست مادری بزرگ شده بود که به آخوند خمس و زکات می داد و از جای دیگری نیامده بود. محصول همان جامعه بود.
با همه اشتباهاتش ایرانی که دو پادشاه پهلوی گرفتند یک کشور عصر حجر و قرون وسطا بود و ایرانی که تحویل دادند یک کشور قرن بیستمی بود.
هفده سال پایانی حکومت محمد رضا شاه مساوی بود با بالا رفتن یکباره سطح زندگی مردم ایران و به وجود آمدن یک طبقه متوسط قدرتمند که لازمه یک جامعه مدرن بود.
با همه اشتباهاتش ایرانی که دو پادشاه پهلوی گرفتند یک کشور عصر حجر و قرون وسطا بود و ایرانی که تحویل دادند یک کشور قرن بیستمی بود.
هفده سال پایانی حکومت محمد رضا شاه مساوی بود با بالا رفتن یکباره سطح زندگی مردم ایران و به وجود آمدن یک طبقه متوسط قدرتمند که لازمه یک جامعه مدرن بود.
بر من قلم قضا چو بی من رانند / پس نیک و بدش ز من چرا می دانند
دی بی من و امروز چو دی بی من و تو / فردا به چه حجتم به داور خوانند
[URL="http://kheradgeraee14.blogspot.com/"]
[/URL] هر چیز را با خرد خود بسنجید
به یاد رضا فاضلی