11-06-2012, 08:53 PM
shirin نوشته: جنین و رویان یکی هستن. در واقه از وقتی که تخمک و اسپرم لقاح داده میشن جنین شکل میگیره.
خوب پزشکها این رو نمیگند شیرین جان !!!
shirin نوشته: در مورد قوانین تو بقیه کشورها هم از شما اطلاعاتم بیشتر بود. در بیشتر کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا و ... سقط جنین حق مسلم زن هست و هیچ هم از پدر اجازه نمیگیرن برای اینکار.
خوب ما هم با سند و مدرک نشونتون دادیم اینطوری نیست ! چرا روی یک حرف اشتباه پافشاری میکنید ؟
shirin نوشته: نه وقتی رشد جنین کامل شد) در مورد روشهای پیشگیری هم اطلاعات من درسته، گفتم هیچکدوم صددرصد تضمین نمیکنه که حاملگی رخ نده. و همشون هم درصد خطا دارن که دقیقا همینطور هست.
این رو هم بهتون نشون دادم که اینطور نیست - استفاده از کاندوم به تنهایی در شرایطی که کاندوم پاره نشه خودش ۱۰۰% جلوی بارداری رو میگیره . در صورتی هم که چنان اتفاقی بیوفته یک چیزی داریم به اسم "پیشگیری اورژانسی" که خانم ۷۲ ساعت وقت داره جلوی بارداری رو بگیره . تازه در کنار این ما روشهای پیشگیری درست و حسابی هم برای خود خانم داریم که شانس رو به ۰ میرسونه (این برای بار هزارم) . پس همان طور که قبلن هم گفتم این ادعای شما درست نیست و ناشی از اطلاعات اشتباهتونه که بنا به اعتراف خودتون پایه های اصلی اش را شنیده ها و تجربیات اطرافیانتون تشکیل داده که همون موقع هم گفتم اطرافیان شما که مثال زدید روشهای درست پیشگیری رو نمیدونستند و یحتمل فقط از قرص استفاده میکردند که خودتون هم تایید کردید .
این بحث بارداری ناخواسته و بدن خودشه و قوانین کشور ها از نظر بنده بسته شده هستش و شما به جز مخالفت تا اینجا هیچ چیز دیگری نداشته اید و اطلاعاتتون هم در مورد قوانین کشورها حتا همون سوئد اشتباه بوده که این مساله رو نشان هم دادیم . مطالب و لینکهاش هم موجوده .
پ.ن : با توجه به خانم بودنتان یحتمل استعداد شگرفی در یادگیری زبانهای جدید دارید ، بهتر نیست در صورت امکان برای یادگیری زبان دوم اقدامی جدی بکنید ؟
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری