11-05-2012, 06:13 AM
shirin نوشته: آنارشی درسته که رشد جنین مرحله مرحله داره ولی از وقتی که لقاح شکل میگیره اسمش جنین هست. مثلا میگن جنین هشت سلولی یعنی در مرحله تقسیم به هشت سلول هست یا جنین رویان و... . زن میدونسته که از همخوابگی با مرد ممکنه حامله بشه ولی نمیدونسته که حتما حامله میشه تمام سعیشو کرده که حامله نشه ولی شده و حالا چون جنین در بدن اون تشکیل میشه اون رو متهم کنیم که دندت نرم چشمت کور میخواستی با هیچ مردی رابطه برقرار نکنی حالا که رابطه داشتی و بچه دار شدی باید تا آخرش وایسی اگه مرد خواست. یعنی این وسط زن باید این هزینه سنگین بارداری رو بده؟ واقعا خودخواهی شماها حدو اندازه نداره.
نه شیرین جان..شاید در زبان عامیانه به همه اش بگن جنین، اما از لحاظ جنین شناسی اون تقسیم بندی که من گفتم هست!! در مورد قسمت آخر صبحتت هم من اصلا چنین حرفی نزدم اما این هم نیست که زن هر کاری دلش خواست بکنه...یعنی نه اگر 100% خواست نگه داره مرد نخواست باید رو حق رو بدن به زن و نه اگه 100% زن نخواست و مرد خواست باز حق رو بدن به زن !!! در نهایت هر اتفاقی که بخواد بیوفته،چه بچه بمونه چه سقط بشه باید سه طرف این مساله رو در نظر گرفت...
من نمیدونم چرا موضوع به این سادگی رو شما هی یه جور دیگه تفسیر میکنی!!