11-04-2012, 10:19 PM
shirin نوشته: من میگم وقتی یه زن یه بچه رو نمیخواد نمیخواد دیگه. توافق یعنی چی؟
به عبارت ساده تر شما میفرمایید گور پدر مرد !
بنده هم میگویم از این خبرها نیست . زن بچه را نمیخواهد ، اوکی مشکلی نیست ولی حق کشتنش را ندارد . پیشتر هم توضیح داده ام . و زنی که بگوید نه خیر بچه حتمن باید کشته شود روانیست و جایش در تیمارستان .
shirin نوشته: اگه مرد بتونه زن رو راضی کنه که مشکلی نیست. یعنی زن راضی شده. اینکه مرد به دادگاه رجوع کنه و دادگاه حکم به سقط جنین نده یعنی زور.
خیر زور نیست . زور یعنی اینکه زن میگه من بچه رو نمیخوام ، گور پدر توی مرد هر چی که من میگم . بنده هم اسمش رو میذارم قانون جنگل . یعنی زن بچه رو نمیخواد یکطرفه سقطش میکنه و در مواردی هم منجر به انتقامجویی مرد میشه .
shirin نوشته: حالا اگه میتونن بچه رو خارج کنن که یه مساله دیگه هست. خارج کنن. ولی اینکه دادگاه به زن بگه باید بچه رو به دنیا بیاری حتما غیرعادلانه هست.
دید شما نسبت به دادگاه های اینجا درست نیست و بنده هم درک میکنم که این دید رو داشته باشید . خود من هم تا زمانی که در همین کشور به دادگاه نرفته بودم همین دید را داشتم .
در دادگاه در اینجا در موارد اینچنینی قاضی پیشنهاد میدهد مثل راه ۱ راه ۲ راه ۳ . اگر طرفین پذیرفتند توافق آنها را به صورت حکم صادر میکند که قابل تغییر نباشد . اگر هم نپذیرفتند راه های دیگری پیشنهاد میدهد تا دست آخر یک توافقی حاصل شود .
نهایتن راه های پزشکی هم هست (که البته گران است و هر کسی از پس مخارجش بر نمی آید فعلن ولی هست) که در آن شرایط هر گونه حقی از طرفی که بچه را نمیخواهد (در این مورد به خصوص زن) در رابطه با اون بچه برای همیشه گرفته میشه .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری