11-27-2010, 10:34 PM
sonixax نوشته: این از همان تبلیغات کثیف جمهوری اسلامی است ، اگر چنین چیزی حقیقت داشت و ایران توانسته بود ثابتش کند خشتک اینها رو روی سرشون کشیده بود و تا حالا کلی خسارت و باج از همینها گرفته بود ، ولی حتا در دادگاه صدام و بعثی ها حرفی در این باره زده نشد چون اصلن اتفاق نیوفتاده بوده و اثبات هم نشده .
فرانسه و ... رو من نمیدونم ، ولی آلمان رو مطمئن هستم چرندیات در بارش میگن - چون من دارم اینجا زندگی میکنم و میبینم که آلمان حتا ارتش مستقل و تحت فرمان 100% خودش نداره چه برسه به کارخونه تولید سلاح بیولوژیکی و شیمیایی ! این قراردادی بوده که پس از جنگ جهانی دوم امضا کرده و درست بعد از امضای قرارداد برای زهر چشم گرفتن بیشتر شهر درسدن آلمان به مدت 3 روز بمباران که شد که تقریبن تمام شهر با خاک یکسان شد .
من با میلاد موافقم جز در این بخش چون اولاً بمباران درسدن هم جنایت جنگی هست متاسفانه،اما این کافی نیست برای اینکه جنگ علیه آلمان نازی رو غیر اخلاقی کنه.اما خوب باید مسئولانش مجازات میشدند که در جنگی درست حنایت جنگی کاملاً بیموردی رو انجام دادند.
در خصوص سلاح شیمیایی من هم چون منبعش ایرانه خیلی مطمئن نیستم اما این دلایل لزوماً ربطی نداره به اینکه آلمان سلاح شمیایی فروخته یا نه.اگر یکسری اینکار رو کردند باید مجازات بشند ولی این بازم دلیل نمیشه کل دموکراسی آلمان رو با حکومت دیوانه ای مثل صدام یکی کنیم.باید مقایسه کلی و همه جانبه باشه تا معنا دار باشه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound