11-27-2010, 10:07 PM
Reactor نوشته: مگه باید داشته باشن؟ به الاغ که شاخ نمیدن! اگر بدن که یک نفر آدم سالم تو دنیا باقی نمیمونه!
این طرز فکر شماست .
Reactor نوشته: به لطف آمریکا بعله! وگرنه بعید نبود صدام دوباره بخواد به ایران حمله کنه! و روز از نو روزی از نو...
صدام در حدی نبود که بخواد دوباره به ایران حمله کنه .
Reactor نوشته: پس مسلسل ام پی 5 ساخت و تولید مجمع الجزایر گالاپاگوسه؟ به 46تا کشور از جمله ایران هم صادر کرده..اینم اینکش
آلمان دیگه اجازه تولید نداره ، طراحی شاید مال آلمان باشه ولی در آلمان ساخته نمیشه . در ضمن بد نیست بدونید آلمان کاپیتولاسیون رو قبول کرده و آمریکا و انگلیس و ... هر کاری دلشون بخواد میتونند باهاش بکنند .
Reactor نوشته: رف شما درسته! مگر من گفتم اشکال من به ج.ا فلسفیه و یا گفتم با منطق و حرف زدن کسی میتونه ج.ا رو بکشه پایین؟ مسلمه اگر روزی زور ما به ج.ا برسه نابودش میکنیم و اگر هم نرسه مثل الان نمیتونیم نابودش کنیم! ضمنا از نظر حکومت ما مهمان حکومت نیستیم و 100% مهاجم هستیم! مهم این نیست که اون چه فکری راجع به ما میکنه مهم اینه که ما میدونیم حرف حق میزنیم و باید قدرتمون رو زیاد کنیم تا بتونیم جلوش در بیایم! از نظر زاویه ی دید حکومت هم کار اون ها درسته و اون ها ما رو سرکوب میکنند! شما فکر میکنید پس به ما شیرینی میدهند؟ حق داشتن یا حق نداشتن چیزی رو عوض نمیکنه! مهم زور و قدرته! هر جبهه ای که بیشتر قدرت داشته باشه حق و ناحق رو اون تعیین میکنه! این قانون طبیعته! ما هم اگر فکر میکنیم حرفمون حقه باید با قدرت ثابتش کنیم! عرض کردم حرف و منطق تو میدون جنگ بدرد نمیخوره !
فلسطینی ها هم میدونند حرف حق میزنند ، البته از دید خودشون .
Reactor نوشته: خوب زور داره میتونه و میکنه! فلسطینی ها هم میکنن ولی چون رسانه و زور ندارن صداشون به جایی نمیرسه..بهتر!
هیتلر هم زور داشت میکرد ، پس ایرادی بهش وارد نیست ، چون شما میگی هرکی زور داره حق داره هر کاری بکنه .
Reactor نوشته: یکی از مهمترین دلایلی که 30ساله تحریم های آمریکا روی حکومت تاثیر نداشته و بیشتر ج.ا رو گنده تر کرده همین بی شرف هایی مثل آلمان و فرانسه هستند که بخاطر منافعشون تحریم ها رو میشکوندند و با ج.ا رابطه ی تجاری برقرار میکردند و در طول تحریم ها همین دوتا کشور بزرگترین شرکای تجاری ایران بودند!
تحریم ها رو میشکونند یعنی چی ؟ آمریکا تحریم کرده آلمان و فرانسه رو سننه ؟ در ضمن اگر همینها نبودند الان ماها اصلن نمیدونستیم کامپیوتر چیه که بخوایم بیایم بحث کنیم بگیم اینها اخن یا نیستن .
Reactor نوشته: عرض کردم تو جنگ حلوا خیرات کردن مساوی است با فرو رفتن یک گلوله در وسط پیشانی ! جنگ با میز کنفرانس و دانشگاه و فاروم و اینترنت فرق زیادی داره و طبیعت خودش رو داره و تاکتیک های خاص خودش رو میطلبه!
خوب ، بنده تکلیفم با شما روشن شد و الان میدونم حرف حساب شما چیه ، شما میگی هر کسی زور داره هر کاری دلش بخواد میتونه بکنه و هیچ ایرادی هم نداره - قوانین بین المللی و حقوق بشر و قوانین جنگی هم کشک همین که زور داره کافیه . و این طوری که فهمیدم شما با نازی ها و جنایاتشون هم مشکل ندارید چون منطق شما طرف قدرتمند رو میگیره .
Reactor نوشته: هم با من هم با شما هم با هر ایرانی دیگه... در نابود کردن کشورم شریک بودن!
پس 4 تا فحش هم به خودمون بدید !
Reactor نوشته: من اصولا تلوزیون ایران تماشا نمیکنم که بخواد تاثیری در من داشته باشه! خوشبختانه ویکی پدیا در سال 2011 توضیح کامل و بیتعصبی راجع به این جنگ داده! میتونید لیست کشورهای کمک کننده به طرفین جنگ رو بخونید و اینکه چی کمک کردند!!! اسم سوئد جان و آلمان جان هم در لیست هست..منبع هم آخر مقاله آورده شده که میتونید مطالعه کنید
این از همان تبلیغات کثیف جمهوری اسلامی است ، اگر چنین چیزی حقیقت داشت و ایران توانسته بود ثابتش کند خشتک اینها رو روی سرشون کشیده بود و تا حالا کلی خسارت و باج از همینها گرفته بود ، ولی حتا در دادگاه صدام و بعثی ها حرفی در این باره زده نشد چون اصلن اتفاق نیوفتاده بوده و اثبات هم نشده .
فرانسه و ... رو من نمیدونم ، ولی آلمان رو مطمئن هستم چرندیات در بارش میگن - چون من دارم اینجا زندگی میکنم و میبینم که آلمان حتا ارتش مستقل و تحت فرمان 100% خودش نداره چه برسه به کارخونه تولید سلاح بیولوژیکی و شیمیایی ! این قراردادی بوده که پس از جنگ جهانی دوم امضا کرده و درست بعد از امضای قرارداد برای زهر چشم گرفتن بیشتر شهر درسدن آلمان به مدت 3 روز بمباران که شد که تقریبن تمام شهر با خاک یکسان شد .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری