11-27-2010, 09:47 PM
sonixax نوشته: آخر عاقبت عراق رو هم دیدیم چی شد .به لطف آمریکا بعله! وگرنه بعید نبود صدام دوباره بخواد به ایران حمله کنه! و روز از نو روزی از نو...
نقل قول:نخست اینکه شما کلن دارید مقایسه اشتباهی انجام میدید ، مگه فلسطینی ها موشک و هواپیما های مدرن و ارتش و از این حرفها دارند ؟ 4 تا راکت پرپری دست حماسه مردم معمولی هم که به جز سنپ چیزی ندارند .مگه باید داشته باشن؟ به الاغ که شاخ نمیدن! اگر بدن که یک نفر آدم سالم تو دنیا باقی نمیمونه!
نقل قول:این حرف مزخرفت به تمام معناست ، آلمان بعد از جنگ جهانی دوم حتا یک کلت کمری هم اجازه نداره تولید کنه چه برسه سلاح شیمیایی که بعدش بخواد بفروشتش ! حرفهای آخوندها رو باور نکنید شما .پس مسلسل ام پی 5 ساخت و تولید مجمع الجزایر گالاپاگوسه؟
به 46تا کشور از جمله ایران هم صادر کرده..اینم اینکش
http://en.wikipedia.org/wiki/Heckler_%26_Koch_MP5
نقل قول:پس بچه ها و زنهای بی دفاع مهاجم هم شدند - شما با این منطق به هیچ عنوان ، تکرار میکنم به هیچ عنوان حق ندارید به جمهوری اسلامی ایراد بگیرید - چون شما میشید مهاجم به حکومت و اون حق داره با تمام قدرت سرکوبتون کنه !حرف شما درسته! مگر من گفتم اشکال من به ج.ا فلسفیه و یا گفتم با منطق و حرف زدن کسی میتونه ج.ا رو بکشه پایین؟ مسلمه اگر روزی زور ما به ج.ا برسه نابودش میکنیم و اگر هم نرسه مثل الان نمیتونیم نابودش کنیم! ضمنا از نظر حکومت ما مهمان حکومت نیستیم و 100% مهاجم هستیم! مهم این نیست که اون چه فکری راجع به ما میکنه مهم اینه که ما میدونیم حرف حق میزنیم و باید قدرتمون رو زیاد کنیم تا بتونیم جلوش در بیایم! از نظر زاویه ی دید حکومت هم کار اون ها درسته و اون ها ما رو سرکوب میکنند! شما فکر میکنید پس به ما شیرینی میدهند؟ حق داشتن یا حق نداشتن چیزی رو عوض نمیکنه! مهم زور و قدرته! هر جبهه ای که بیشتر قدرت داشته باشه حق و ناحق رو اون تعیین میکنه! این قانون طبیعته! ما هم اگر فکر میکنیم حرفمون حقه باید با قدرت ثابتش کنیم! عرض کردم حرف و منطق تو میدون جنگ بدرد نمیخوره !
نقل قول:فلسطینی ها مگه چیزی ازشون مانده که بخواهند آدم کشی هم بکنند ؟ تازه اون هم مردم معمولیشون ! اسرائیل یک نظامیش کشته میشه کون دنیا رو پاره میکنه ، بعد خودش بچه های مردم رو میکشه .خوب زور داره میتونه و میکنه! فلسطینی ها هم میکنن ولی چون رسانه و زور ندارن صداشون به جایی نمیرسه..بهتر!
نقل قول:این نظر شماست ، اتفاقن خیلی هم انسانهای شرافتمندی هستند .یکی از مهمترین دلایلی که 30ساله تحریم های آمریکا روی حکومت تاثیر نداشته و بیشتر ج.ا رو گنده تر کرده همین بی شرف هایی مثل آلمان و فرانسه هستند که بخاطر منافعشون تحریم ها رو میشکوندند و با ج.ا رابطه ی تجاری برقرار میکردند و در طول تحریم ها همین دوتا کشور بزرگترین شرکای تجاری ایران بودند!
نقل قول:این چه ربطی به نکشتن غیر نظامیان دارد ؟ شما از اون دسته افرادی هستید که میگید هدف وسیله رو توجیه میکنه در نتیجه هر جنایتی رو میشه مرتکب شد . بعد همین شما به جمهوری اسلامی گیر میدید که چرا آدم میکشه ! میدونید چرا ؟ چون از نظر شما مرگ خوبه ولی برای همسایه .عرض کردم تو جنگ حلوا خیرات کردن مساوی است با فرو رفتن یک گلوله در وسط پیشانی ! جنگ با میز کنفرانس و دانشگاه و فاروم و اینترنت فرق زیادی داره و طبیعت خودش رو داره و تاکتیک های خاص خودش رو میطلبه!
نقل قول:شما همچین نسبت به اروپایی ها گارد گرفتید که انگار کاری باهاتون کردند !هم با من هم با شما هم با هر ایرانی دیگه... در نابود کردن کشورم شریک بودن![COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 12:17 AM ---------- ارسال قبلی در 12:14 AM ----------
[/COLOR]من اصولا تلوزیون ایران تماشا نمیکنم که بخواد تاثیری در من داشته باشه!
خوشبختانه ویکی پدیا در سال 2011 توضیح کامل و بیتعصبی راجع به این جنگ داده!
میتونید لیست کشورهای کمک کننده به طرفین جنگ رو بخونید و اینکه چی کمک کردند!!!
اسم سوئد جان و آلمان جان هم در لیست هست..منبع هم آخر مقاله آورده شده که میتونید مطالعه کنید
http://fa.wikipedia.org/wiki/جنگ_ایران_و_عراق
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد