11-27-2010, 04:47 AM
shinbet نوشته: بالاخره کرهٔ زمین شاهد مرگشون بودند یا کشته نشدند؟
شما میگید دروغه !
shinbet نوشته: این سخن دروغ است . بوجد نظامی اسرائیل ۱۶ میلیارد دلار در سال هست که ۳ میلیارد آن از طریق آمریکا تامین میشود و در مقابل نیز اسرائیل حق فروش سلاحهایی خاص را به کشورها ندارد ، یعنی اگر آمریکا آن ۳ میلیارد را نیز قاطع کند هیچ اتفاقی نمیافتد
بودجه نظامی به تنهایی کافی نیست ، بودجه نظامی ایران هم خداد میلیارد دلار است در آمد نفتی هم روش ولی آت و آشغال های روسی رو در اختیار داره . منظور وابستگی تکنولوژیکی بود . مثلن انگلیس از این نظر به آمریکا یا جای دیگه وابسته نیست . خود اسرائیل برای حفاظت از خودش در برابر حملات موشکی احتمالی ایران دست به دامن Patriot آمریکایی شد . منظور من استقلال تکنولوژیکی بود نه مالی .
آمریکا هم تا زمانی از اسرائیل دفاع میکند و هوایش را دارد که منافع ملی خودش به خطر نیوفتد - همین آمریکا در زمان شاه به ایران سلاح هایی فروخته بود که اسرائیل برایش بال بال میزد ولی چه شد ؟ دست از سر ایران برداشت و آن سلاح ها به مرور زمان فرسوده شده و الان آت و آشغالی بیش نیستند .
این یک نمونه اش : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%8...A%A9%D8%AA
نقل قول:پس از ایالات متحده آمریکا، ایران تنها کشوری است که دارای این نوع جنگندهاست. نیروی هوایی شاهنشاهی ایران ۸۰ فروند از این هواپیما سفارش داد که ۷۹ فروند آن به ایران تحویل داده شد و هواپیمای آخر به دلیل قطع رابطه ایران و آمریکا و تحریم تسلیحاتی ایران به نیروی دریایی آمریکا داده شد.همین اتفاق ممکن است برای اسرائیل هم بیوفتد و نه بودجه کل کشور اسرائیل و نه موقعیت جغرافیاییش و نه مردمش و ... این اجازه رو بهش نمیده که خودش بتونه تکنولوژی برتر تولید کنه - این چند تا چیزی هم که خودش ساخته در مقابل تکنولوژی انگلیس ، فرانسه ، آمریکا و حتا روسیه خیلی کارگر نیست . ولی برای مهار اعراب و ایران و کشور های منطقه خوبه .
سلاح های بومی ایران هم مثل صاعقه و آذرخش و شفق و رعد و برق و طوفان و شهاب و شاهین و مهین و ... هم در حد همون منطقه جوابگو هست و نه بیشتر - تازه توی جنگ واقعی که هرگز تست نشدند .
shinbet نوشته: منظورتان از مقاومت ، شلیک به زن ۹ ماه حامله یهودی است؟
بنده کجا از مقاومت سخن گفتم ؟ من اعتراض به کشتار فلسطینیان توسط سایر مردم جهان رو میگم - وگرنه در وحشی بودن حماس و نوکرانش و سرورانش که شکی نیست ، آنها اگر آدم بودند بهانه به دست اسرائیل نمیدادند برای کشتار مردمشان .
همان طور که گفتم کشتن غیر نظامیان و به خصوص کودکان توسط هر شخصی یا حکومت و دولتی با هر ایدئولوژی و دینی عملی وحشیانه و محکوم است .
البته من ربط اون فیلم رو به اینکه ما بیخدایان میخوایم شماها رو نابود کنیم نفهمیدم !
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری