11-27-2010, 02:15 AM
shinbet نوشته: من یک ساعت جواب پست جناب میلاد را نوشتم ارسال را که زدم همه صفحه سفید شد و پاسخ من نیز به تارنما نیامد! کلی نیز اعصابم خرد شد ،به هر حال اینجا تاپیک مناسبی نیست که در مورد اسرائیل بحث کنیم ، شما نیز کردیت خود را به پای نازیسم نریزید جناب میلاد. یک تاپیک جدا بزنید آنجا بحث کنیم ، این چند پست اخیر را نیز به آنجا منتقل کنید. البته به قول رابی مئیر کهنه never again ، و فرقی نیز بین دنیای امروز و زمان هیتلر نیست ، فقط تفاوت این هست که اسرائیلی هست که از ما دفاع کند
[attach=config]143[/attach]
کسرا جان پیشتر از اینکه کمی تند سخن گفتم از شما عذر خواهی میکنم
بنده هیچ دفاعی از اندیشه غیر قابل دفاع نازیسم نمیکنم ، بلکه میگویم آزادی بیان میگوید هر کسی مادامی که به کسی آسیبی نرساند آزاد است هر چه میخواهد بیندیشد و بگوید .
نئو نازی های امروزی نه قدرت اجرایی دارند و نه شعار نسل کشی سر میدهند - من خودم وقتی سر قبر دختران یهودی که زنده به گور شده بودند (بیش از 400 دختر زیر 18 سال) رفتم فقط به نازی ها فحش میدادم .
جنایات هیتلر هم توجیه ناپذیر است ، همان طور که کشتار فلسطینیان به دست اسرائیلی ها و به عکس .
تمام سخن من این است : جنایت ، جنایت است چه اسرائیلی مرتکب شود ، چه مسیحی ، چه خود من ، چه عرب ، چه نازی .
حقیقت این است که اسرائیل در این زمینه به خصوص (و البته تنها در این زمینه) دچار جنایت شده و میشود و زیر بار هم نمیرود و همین روند از محبوبیتی که به سختی به دست آورده بود دارد میکاهد . من نه طرفدار برگرداندن سرزمین های به قول آخوندها اشغالی به فلسطینی ها هستم و نه میگویم اسرائیل دفاع از خودش را بیخیال شود ! ولی کشتن کودکان بی دفاع آن هم نه در بمباران بلکه رودر رو جنایت است .
نازی ها هم حق فعالیت دارند و چه بهتر که فعالیتشان علنی و باز باشد تا پنهانی و خفا . خود شما بهتر از من میدانید که با اندیشه نمیشود مبارزه کرد ولی شاید بشود طرفداران یک اندیشه خاص را کنترل کرد که این با سرکوب و جلوگیری از فعالیت آزادشان میسر نمیشود ، چون همه چیز به خفا میرود و وقتی متوجه خطر میشویم که کار از کار گذشته .
متاسفانه در برخی موارد من میبینم که شما به خاطر علاقه ای که به اسرائیل دارید همه چیز رو نادیده میگیرید و اگر تمام یهودیان گرامی این چنین فکر کنند این به نفع اسرائیل نیست و خودش میشود دست آویزی برای جمهوری اسلامی ها .[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 02:15 am ---------- ارسال قبلی در 02:12 am ----------
[/color]
shinbet نوشته: و فرقی نیز بین دنیای امروز و زمان هیتلر نیست ، فقط تفاوت این هست که اسرائیلی هست که از ما دفاع کند
و اما در این مورد ، خیلی فرق هست - چون اگر هیچ فرقی نبود و تمام دنیا متحد بودند برای کشتن و نابود کردن یهودی ها 50 تا اسرائیل هم زورش به کل جهان نمیرسید .
امروز روز اکثریت در فکر زندگی سالم و مسالمت آمیز در کنار هم هستند که یک سری کله خر اسلامگرا این وسط پیدا شده اند و جهان را نا آرام کرده اند .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری