11-24-2010, 02:35 PM
Havadar_e_Democracy نوشته: دوست گرامی تو بازم ول کن نیستیا,ببین تقصیر من نیست.خودت هی کشش میدی!!! اون نقل قولی که از من کردی مال اول تاپیک بود و هنوزم نظرم همینه!! گفتم که نظری هست که اون اسکندر افسانه ای اصلا اسکندر مقدونی نیست....
اسکندر رمان اسکندر اسکندر مقدونی نیست؟!
چند منبع معتبر که این را بیان نمودهاند، ارائه دهید.
Havadar_e_Democracy نوشته: ما که از اول متوجه منظور شما بودیم اما ظاهرا شما متوجه منظور ما نبودید و نیستید...
کاملاً مشخص هست.
Havadar_e_Democracy نوشته: ضمنا اینکه که مدام میگی یه سری برای ماله کشی این کار رو کردن اونم در قرن 20 ام اشتباه هست دوست گرامی!! حالا بگذریم که ثابتم نکردی انگیزه اشاره به اینکه ذوالقرنین کسی غیر از اسکندر هست ماله کشیه.
انگیزهشان چیست؟ شما اگر یک قرآنباور بودی، میآمدی بهسادگی بگویی ذوالقرنین همان اسکندر مقدونی هست و این داستانها هم افسانههای برساختهشده برای او توسط مسیحیان قبل از اسلام؟
Havadar_e_Democracy نوشته: اینمدلیل حرف من:
با توجه به اینکه قصص ذوالقرنین موجود در قرآن بهروشنی کپیبرداری از رمان اسکندر هستند، ادعاهای برخی از اسلامگرایان که ذوالقرنین کسی غیر از اسکندر هست، بیمایه و بیخود بایستی باشند.
Havadar_e_Democracy نوشته: بعد هم با توجه به اینکه داستان اون آیات سوره کهف در پاسخ به سوالات اشخاص یهودی ازتورات بوده و قاعدتا باید مطلب مورد نظر در تورات باشه,
کی گفته؟
چنین نیست. این تنها نشان میدهد که ذوالقرنین لقبِ شخصی معروف در بین اهلکتاب بوده است. ما میدانیم که اسکندر مقدونی در بین اهلکتاب هم بسیار معروف بوده است و هم او را تا اندازهی پیامبران ارتقا داده بودند و لقبش در بین آنان "پادشاهِ-دو-شاخ-خدار" بوده است.
Havadar_e_Democracy نوشته: آیا تورات اشاره ای به اسکندر داشته؟! حالا چه تاریخی چه اسطوره ای؟
داستان اصحاب کهف هم در تورات نیامده است و اتفاقاً آن نیز برگرفته از افسانههای برساختهشده است.
[INDENT]آنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آنها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)
[/INDENT]وبلاگِ من: پژوهشهای شاهپور برنابا جوینده
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)