نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تاثیر آنتی‌بیوتیک روی تن

Ouroboros نوشته: من دوباره لازم می‌دانم از شما بابت این حرفها عذرخواهی بکنم. قطعا اینها تجربه‌ی شخصی منست، وانگهی از آنجاکه دارای پیشینه‌ی درازی از ارتباط و زندگی و دوستی و غیره با شمار نسبتا زیادی از پزشکان ایرانی‌ست آنها را با چنین اطمینانی بیان می‌کنم. چیزی به من می‌گوید شما هم اختلاف نظر چندانی با من ندارید و چه بسی بیشتر از من بابت این مسائل در رنج و عذاب باشید... به هرحال من به راستی متاسفم. E032

این حرف درست است، اما یک ایراد در آن هست. اینکه نقش پزشک، و جایگاه او بی‌اندازه «...»تر[SUP]1[/SUP] از مثلا بقال و شقال و قصاب است، و پول‌پرستی او (دستکم نزد من) هزار برابر ناپسند. پزشکی هرگز نمی‌باید بدل به یک بیزنس بشود، زیرا با جان انسان‌ها سر و کار دارد و حقیقتا چیزی از این مهم‌تر به ذهن من نمی‌رسد! اینکه بخش بسیار بزرگی از پزشکان ایرانی با باقی جامعه هم‌درد شده‌اند خبری‌ست بسیار ناگوار که جان انسان‌های پرشماری را به خطر می‌اندازد. دوست گرامی در ایران به همه جفا شده، پزشکان سالهاست که از موقعیت اجتماعی بی‌نظیری در ایران لذت می‌برند و بدون آنکه استحقاق خود را اثبات بکنند مورد احترامی خارق‌العاده قرار می‌گیرند. نزد عوام به شدت مورد احترام و اطمینان هستند.. قطعا مسائلی هست که هیچ پزشکی در هیچ جای دنیا نباید با آن روبرو بشود، و ستمی که به پزشکان عمومی در ایران روا می‌شود باورنکردنی‌ست، اما کل نظام بهداشتی ایران ورشکسته است و متاسفانه بیشینه‌ی پزشکان ایرانی نه تنها کمکی به وضعیت نمی‌کنند، بلکه بر موج سوار شده‌اند و درحال سوء استفاده از این اوضاع غم‌انگیز هستند.

من گاهی از خودم می‌پرسم اگر وضعیتی که پزشکان آمریکایی دارند(یعنی ترس مداوم از «سو» شدن به دلایلی گاه خنده‌آور و بعضا خشم‌برانگیز)را پزشکان ایرانی داشتند چه اتفاقی می‌افتاد. چه بسی طی مدت ده سال(شاید هم کمتر)زندان‌ها پر می‌شد از «آقا/خانم دکتر»هایی که به بیمار خود اطلاعات نادرست می‌دهند، بدون معاینه مکفی یا پرسشهای لازم برایشان دارو تجویز می‌کنند، در صورت یکسان بودن دیگر شرایط، گزینه‌ی مناسب برای خودشان را به گزینه‌ی مناسب برای بیمارشان ترجیح می‌دهند، هرگز ریسک‌ها و عوارض درمان را با بیماران خود به درستی درمیان نمی‌گذارند، بسیاری از آنها که اسم و رسمی دارند برای عمل کردن پول‌های زیرمیزی از بیماران خود می‌گیرند، هرگز به جراحی در جایگاه واپسین مرحله‌ی درمان نگاه نمی‌کنند و ... اینها به راستی قابل قیاس با ریختن دنبه‌ زیاد در گوشت چرخ‌کرده توسط قصاب محل یا نریختن کشمش کافی در شیرینی‌فروشی سر کوچه هستند؟ نه. پس از من نخواهید به یک اندازه از آنها ابراز بیزاری بکنم.

1)در جای خالی هر صفت مثبتی که می‌خواهید بنویسد: مهم‌، برجسته، والا، حیاتی...

پ.ن: شکی نیست که بسیاری پزشکان بزرگ‌وار و دانشمند در ایران هستند که آبرو و احترام جامعه‌ی ایرانی محسوب می‌شوند، نه فقط از منظر علمی، بلکه از جایگاه نوع‌دوستی و منش اخلاقی باعث شرمندگی روزانه‌ی امثال من هستند که هیچگاه برای کسی بجز خودم کاری نکرده‌ام. وانگهی بدبختانه، و این به راستی مایه‌ی اندوه شدید منست، هم جامعه با پزشکی که پول‌پرست نباشد بد رفتار می‌کند(چنانکه عوام آنها را بی‌سواد تلقی می‌کنند)و هم خود جامعه‌ی پزشکی ایران طی دو دهه‌ی گذشته بطور سیستماتیک اقدام به حذف آدمهایی از منظر اقتصادی نه چندان بلندپرواز کرده.

پ.ن2: دوست گرامی مقاوم‌شدن ویروسها به واکسنها و آنتی‌وایرال‌ها مشکل آینده است، و اگر فکری نکنیم همان بلایی که سر پنی‌سلین آمد، بر سر آمانتادین هم خواهد آمد.

پ.ن3: من از پزشکان توقع فرهنگ‌سازی ندارم، آنها را بخشی از مشکل فرهنگی‌ می‌دانم!

امیرگرامی نیازی به عذرخواهی نیست...نه حرف بدی زدید و نه من از شنیدن حرف درست ناراحت میشوم و نه همزاد پنداری با جماعتی میکنم که شاید تنها اشتراکمون یک اسم باشه،پس هر چه دل تنگتان میخواهد بگویید...ولی باز در محتوا به صحبت های شما چند ایراد رو وارد میدونم....

شما در نهایت عمر خودتون حالا جاودانه هم که بشید با چند پزشک مگر میتونید روبرو بشید؟ اینها چند درصد جامعه پزشکان رو تشکیل میدن؟ پس هنوز معتقدم نمیتونید این صفت رو به بخش مشخصی از جامعه پزشکی نسبت بدید...در منصفانه ترین حالت باید بگید بیشینه پزشک هایی که من دیدم !!!

باز هم این ایراد وارد هست که ظاهرا صفاتی رو به بیشینه پزشکان نسبت میدین که به طرز عجیبی مسری و حتی ژنتیکی از رشته پزشکی به اونها منتقل شدهE414!! پول پرستی آیا ناشی از پزشک بودن است یا ریشه در جای دیگری داره؟

طبق آمار فقط 10% جامعه پزشکی رفاه مناسبی داره....احترام و اینها هم در گذشته بود و امروز خبری نیست آنچنان !!! حتی تبعیض بین کارگر و کارفرما به قشر پزشکان هم به شکل دیگری رسوخ کرده....

فارغ از این پول پرستی انکار نشدنی بخشی از پزشکان، شما فکر میکنید چه کاری در این آشفته بازار از دست پزشک های حداقل غیر پول پرست بر میاد؟به قول شما وقتی خودشان هم بخشی و قربانی مشکل هستند؟
این خبر ناگوار پول پرستی پزشکان نیازمند موشکافی آسیب شناسانه هست...به جای پرداختن به خود پزشکان، باید به ریشه پرداخت...فاجعه هم هست و قبول دارم اما نه آنچنان بدتر از مشاغل دیگر!! اونها هم بر جان انسان ها تاثیر دارند اما به شکل نرم و ساکت....
نباید به معلول پرداخت که پزشکان بی سواد و بی وجدان و پول پرست هستند که در مشاغل دیگر اگر بیشتر نباشند کمتر هم نیستند، علت رو باید جای دیگری جست امیر گرامی!! چرا پزشک باید وارد وادی پول شود و گریزان از طبابت واقعی؟ چرا باید سرمایه های علمی کشور به دغدغه مالی بیوفتند پس از سال ها گذراندن عمر اونهم بهترین سال ها و کار علمی به فراموشی سپرده شه؟

حقیقتا نیاز به ساعت ها نوشتن دارد باز کردن این زخم سیستم بهداشت و درمان ایران....

در مورد ویروس ها هم گرامی گفتم که استفاده از آنتی وایرال ها به گستردگی آنتی بیوتیک ها نیست...تجویزش هم مثل آنتی بیوتیک به صورت دم دستی برای مردم نیست که به خود درمانی احمقانه دست بزنند مگر اینکه باز پزشکان ایرانی در این زمینه هم نو آوری کنند....پس شاید در آینده مقاومتی ایجاد شود ولی فکر نمیکنم نگرانی جدی ای در این زمینه باشه...

E306E056
پاسخ

پیام‌های این موضوع
تاثیر آنتی‌بیوتیک روی تن - توسط mamad1 - 10-03-2012, 09:13 PM
تاثیر آنتی‌بیوتیک روی تن - توسط Alice - 10-03-2012, 09:17 PM
تاثیر آنتی‌بیوتیک روی تن - توسط Ouroboros - 10-03-2012, 09:19 PM
تاثیر آنتی‌بیوتیک روی تن - توسط Mehrbod - 10-03-2012, 09:33 PM
تاثیر آنتی‌بیوتیک روی تن - توسط mamad1 - 10-03-2012, 09:48 PM
تاثیر آنتی‌بیوتیک روی تن - توسط mamad1 - 10-03-2012, 09:53 PM
تاثیر آنتی‌بیوتیک روی تن - توسط Unknown - 10-04-2012, 12:44 PM
تاثیر آنتی‌بیوتیک روی تن - توسط Ouroboros - 10-04-2012, 01:01 PM
تاثیر آنتی‌بیوتیک روی تن - توسط Anarchy - 10-04-2012, 04:24 PM