09-30-2012, 08:36 PM
Nocturne نوشته: گفتم خود این فیلم ها از نظر استاندارد سینمایی و هنری سطح پاینی دارند
تا تعریف شما از فیلم سطح پایین چی باشه. به نظر شما به فیلمی که با آی مکس ضبط شده و نوآوری در تکنولوژِی افکت های صوتی ایجاد کرده میشه گفت بی ارزش و اون رو با یک فیلم خمیازه آور درام مقایسه کرد؟
Nocturne نوشته: این چیزی نیست که سلیقه ای باشد و کاملا قابل اندازه گیری و قضاوت است
دوست عزیز در خود هالیوود هنوز که هنوزه تعریف درست و دقیقی از یک فیلم مناسب ارائه نشده و هرگز هم ارائه نخواهد شد به همین دلیل در هر کشوری چندین جشنواره و فستیوال برای فیلمها برگزار میشه. هنوز که هنوزه در هالیوود یا فرانسه یک فیلم با ارزش!! نیامده تا نظر مثبت همه ی منتقدان رو جلب کنه تا ما هم بالاخره بفهمیم این فیلم ارزشمند که میگن چه شکلیه؟
Nocturne نوشته: این فیلمها بیشتر به نظر من پروژه های تجاری هستند تا فیلم سینمایی و وجودشان توهینی به هنر سینما محسوب می شود
دوست عزیز صنعت سینما صنعت سرگرمیه. هدف کمپانی های فیلم سازی هم همینه. کسی ممکنه با دیدن یک صحنه ی معاشقه در یک فیلم درام که بر اساس یک رمان ساخته شده سرگرم بشه یک نفر هم ممکنه یا دیدن یک صحنه ی سکس در یک فیلم پودن سرگرم بشه. یکی هم از ترسیدن تا سر حد مرگ و سکته در ژانر هارور و یی هم از صحنه های بزن بکش و انفجار در ژانر اکشن.
تمام اینها بستگی به روحیات و علائق شخصی یا حسی بیننده ی فیلم داره و هیچ دلیلی نمیشه که یک فیلم درام ارزشی بیشتر از فیلم فرضا اکشن داشته باشه.
فیلم تجاری هم اصلا چیز بدی نیست. مخصوصا نسبت به فیلم های خسته کننده ی دراماتیک یا فیلم های خالی بندی ساخته شده بر مبنای رمان!
عرض کردم که همه اش سلیقه ست
یادمون نره همین فیلم های تجاری و پولساز بودند که تکنولوژی رو وارد سینما کردند و سینما رو به این جایی الان هست رسوندن
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد