09-30-2012, 01:05 PM
sonixax نوشته: هر روز ؟هر روز ضربه روحی و روانی میخوریم ولی هر روز که سیگار نمی کشیمــــ...
Reactor نوشته: به دوست خوبمون آلیس بگم که این رو به عموم سیگاری ها نسبت میدم یک وقت به خودشون نگریرند همه ی سیگاری ها همین طوری هستندسیگاری به کسی میگن که معتاد به سیگار باشه ؛ چندبار بگم من فقط سیگار میکشم ولی معتاد نیستمــــ... ؟
sonixax نوشته: به جنبه ربطی ندارد ، ورود مصنوعی نیکوتین و گاهن مورفین باعث نیاز بدن به ورود مصنوعیش داره و در نتیجه شخص معتاد میشود . بدن انسان به شکل طبیعی خود مورفین تولید میکند (اندروفین) و ورود مصنوعیش تولید طبیعیش را دچار اختلال میکند و این خود یکی از دلایل اعتیاد است.چی بگمـــ... ! همه این ها درستـــ... ؛ ولی همه چیز تحت کنترلهـــ... ! اگه از حد بگذره نمیشه کنترلش کرد... مگه راسل نمی گفت که من هرچقدر بکشم نمی تونم معتاد بشمـــ... ؟
و اما نیکوتین ، نیکوتین در بدن شخص نوعی مصنوعیت خفیف ایجاد میکند که منجر به تولید دوپامین میشود و به شخص نوعی انرژی و توانایی بیشتر میدهد همچنین باعث ایجاد نوعی حس سرخوشی به شخص میدهد . به این پدیده سیستم پادش دهی دوپامینی گفته میشود .
دوپامین در تولید سرخوشی نقش زیادی داره و البته همیشه منجر به تولید سرخوشی و حس خوب نمیشه در مواردی هم باعث تولید حراس و ترس میشه .
در شرایط عادی وقتی شخص از انجام کاری یا بودن در محیطی لذت ببره بدنش شروع به تولید دوپامین میکنه و وقتی که نیکوتین به صورت مصنوعی وارد بدن میشه بدن عادت میکنه که هنگام ورود نیکوتین دوپامین تولید کنه برای همین در قبال لذتهای طبیعی مثل موسیقی ، خوردن و ... بدنش دوپامین تولید نمیکنه .
حرف هاتون (هم شما هم مهربد هم بقیه) راستش یه کمی روم تاثیر گذاشتــــ...
شاید باید تجدید نظر کنم دربارشــــ... !
البته دوستای من بیشتر انقدر از سیگار تعریف های آنچنانی می کنن که هر آدم غیرسیگاری رو احمق می دونن بنا به تعریفای خودشونـــ...
ممممممـ !
Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
Batman: Neither am I