09-26-2012, 10:41 AM
امام نقی: آهای عفیر این خریدها چیست که فاکتور کرده ای؟ از تنخواه گردانت زده بالا. وایت برد برای چی خریدی؟
عفیر: قربونت برم درحال تجهیز کلاس درس توجیهی برای مبلغین مذهبی هستم تا به سرزمین پارس بفرستیم و به دین مبین اسلام مشرفشان کنیم.
امام نقی: آخه احمق مگه تو نمی دونی من برای هدایت مردم چه شوق و عجله ای دارم؟ مبلغ به چه دردی می خوره؟ به سربازان بگو شمشیرهایشان را تیز و اسبهایشان را زین کنند که مردم پارس با آغوش بازتری ما را بپذیرند.
امام نقی و شوق خدمت
نقل است که امام همیشه خدارا بازی می داد.
بگونه ای که ایشان هر کثافت کاری که دلشان می خواست انجام می دادند و خداوند هم برای حفظ معصومیت ایشان، سریعا آیه ای در مدح آن نازل می نمود.
عصمت عمه عطار - جلد زرده
امام نقی: شگفت دینی است، دین شریف اسلام! برای دعا، رویت را به آسمان می کنی و برای عبادت، ماتحتت را!
امام نقی و علاقه به دیدن مومنین در حال سجده!
عفیر: قربونت برم درحال تجهیز کلاس درس توجیهی برای مبلغین مذهبی هستم تا به سرزمین پارس بفرستیم و به دین مبین اسلام مشرفشان کنیم.
امام نقی: آخه احمق مگه تو نمی دونی من برای هدایت مردم چه شوق و عجله ای دارم؟ مبلغ به چه دردی می خوره؟ به سربازان بگو شمشیرهایشان را تیز و اسبهایشان را زین کنند که مردم پارس با آغوش بازتری ما را بپذیرند.
امام نقی و شوق خدمت
نقل است که امام همیشه خدارا بازی می داد.
بگونه ای که ایشان هر کثافت کاری که دلشان می خواست انجام می دادند و خداوند هم برای حفظ معصومیت ایشان، سریعا آیه ای در مدح آن نازل می نمود.
عصمت عمه عطار - جلد زرده
امام نقی: شگفت دینی است، دین شریف اسلام! برای دعا، رویت را به آسمان می کنی و برای عبادت، ماتحتت را!
امام نقی و علاقه به دیدن مومنین در حال سجده!
سنده سگ تو کس و دهن حضرت زهرا جده جنده سیدهای اولاد پیامبر اسلام.
تمام کادر وزارت اطلاعات و بسیج و سپاه پاسداران و پلیس و انتظامی و حراستی ایران و مزدورانشان بدون استثنا مادر جنده هستند.