09-25-2012, 08:45 PM
همه آدمها از تعریف شنیدن خوششون میاد و شما اگه بگید اگه کسی ازتون تعریف کنه خوشتون نمیاد من به صداقتتون شک خواهم کرد. و اینکه کسی از تمجید شنیدن خوشش بیاد مترداف با اینکه دروغ شنیدن رو دوس داره نیست و بسیار با هم متفاوت هست. مطمئناً شما به کسی که خوبی ها و نقاط قوت شما رو میبینه براتون فقابل اعتمادتر هست تا اینکه کسی دائم ازتون عیبجویی کنه. مطمئناً من اگه بسیار زشت باشم اگه یه مرد بیاد به من بگه خیلی خوشکلی هر چند که ممکنه حس خوبی بهم دست بده ولی به این معنی نیست که صرفا حرفشو باور میکنم یا فوری بهش اعتماد میکنم . فکر میکنم چی باعث شده که همچین حرفی به من بزنه؟ دلش میسوزه یا میخواد از یه مزیت من استفاده کنه؟ و من اگه زیبا باشم اگه بازم بهم بگن زیبایی درسته که از شنیدنش ممکنه حس خوبی بهم دست بده ولی باعث اعتمادم هم نمیشه. من اگه چاق باشم خودم هم میدونم چاقم و اینکه دیگران هم دایم بهم بگن چاقی کمکی بهم نمیکنه تنها ممکنه اعتماد به نفسم کاهش پیدا کنه. و این مسائل فقط در مورد زنان مصداق نداره. هر چند زنان به خاطر محیطشون به مساله زیبایی حساستر هستن. چون جامعه مرد چاق و بدهیکل را مثل زنان مورد نکوهش قرار نمیده و یه مرد بدهیکل نسبت به یه زن بدهیکل در مورد قیافش اعتماد به نفس بالاتری ممکنه داشته باشه. در عوض مردان رو میشه با تعریف کردن در مورد فاکتورهای دیگری سر ذوق آورد و اعتمادشون رو جلب کرد.