09-25-2012, 06:56 PM
با عرض درود خدمت دوستان. من فیلتر شکنم یه مدت طولانی کار نمیکرد. یکی دیگه جایگزینش کردم. الان اومدم اینجا و این تاپیک نظرمو جلب کردم. البته همشو نخوندم ولی چند تا پست که خوندم مردسالاری و زن ستیزی ازش میبارید. من متاسفم که زنان را به بیخردی و بیمنطقی و کم هوشی و دروغ پسندی متهم میکنید.البته اینکه میگید زنان دروغ رو ترجیح میدن یه دروغ بزرگ هست من خودم زن هستم و با جمعیت کثیری از زنان در ارتباط بوده ام و تا حالا به زنی برنخورده ام که دروغ شنیده باشد و عصبانی نشده باشد از اینکه احمق فرضش کردن. و خودم هم صد البته حقیقت بسیار تلخ رو فکر میکنم حق مسلم هست که بدونم و دروغ شیرین شنیدن رو نوعی توهین به خودم میدانم. مردانی که معتقدند زنان دروغ شنیدن رو دوست دارند و فکر میکنند دروغ گویی به زنان کار پسندیده ای هست صد البته میخواهند دروغگویی خودشان برای فریب زنان رو توجیه کنند. و در آخر لازم به ذکر هست که شماها تقصیری ندارید مردان ایرانی متاسفانه اکثرا دیدگاهشون به زنان مثل شما هست. نه فقط ایرانی که مردان مسلمان. و البته یه نکته هم برای خوشحالیتون بگم اینکه در دین مبین اسلام دروغگویی به زنان برای به دست آوردن دلشان امر پسندیده ای محسوب میشود.