09-19-2012, 10:02 AM
مردی با سرعت زیاد بر امام نقی وارد شد و از سوی دیگر حضرت با سرعت کم خارج شد. ابو تفخیذ می گوید: به خدای کعبه سوگند با چشمان خود دیدم که تفاوت انرژی جنبشی آن مرد، درون حضرت به گرما تبدیل شد.
امام و بقای انرژی در صدر اسلام
ابوعلاف كه برای برطرف نمودن شبهات دینی بطور 7 / 24 در منزل امام نقی سكونت داشت نقل می كند كه روزی در نزد امام بودم كه دیدم غلامان برای ایشان ناهار زرشك پلو با مرغ آوردند! با تعجب از وی پرسیدم: یا امام مادرم به عزایت، شما كه مردم را به خوردن اشكنه و پیاز داغ دعوت می كنید چرا خود از آن تناول نمیكنید؟
امام فرمودند: خموش ای نابكار! آیا چوپان یك گله نیز همراه با گوسفندان علف میچرد؟
گفتم خیر یابن رسولولا و از پرسش خود نادم گشتم.
حضرت نیز شادمان شد و غضروفهای باقیمانده از استخوانهای مرغ را به عنوان انعام به سویم پرتاب كردند
امام و بقای انرژی در صدر اسلام
ابوعلاف كه برای برطرف نمودن شبهات دینی بطور 7 / 24 در منزل امام نقی سكونت داشت نقل می كند كه روزی در نزد امام بودم كه دیدم غلامان برای ایشان ناهار زرشك پلو با مرغ آوردند! با تعجب از وی پرسیدم: یا امام مادرم به عزایت، شما كه مردم را به خوردن اشكنه و پیاز داغ دعوت می كنید چرا خود از آن تناول نمیكنید؟
امام فرمودند: خموش ای نابكار! آیا چوپان یك گله نیز همراه با گوسفندان علف میچرد؟
گفتم خیر یابن رسولولا و از پرسش خود نادم گشتم.
حضرت نیز شادمان شد و غضروفهای باقیمانده از استخوانهای مرغ را به عنوان انعام به سویم پرتاب كردند
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.