11-16-2010, 05:33 PM
Jooyandeh نوشته: اینکه من را به گزینشی نقل کردن از ویکیپدیا متهم کردهاید، ادعای بیخودی است. همانطور که گفتیم، تنها کسانی که مدعی شدهاند ذوالقرنین کورش کبیر است، یک تعداد خاصّ از اسلامگرایان بودهاند؛ بهغیر از اینان، هیچکسی این ادعای چرند را بیان یا تأیید ننموده است.اتفاقا ادعای با خودی هست!! تنها لینک و تنها مطلب هم اونی نیست که شما گفتین!!! فقط بگم وفتی در ویکی پیدیا گفته میشه هنوز مشخص نیست شما اینجا میگی من تو پست 17 نشان دادم!!! من چیزی رو ندیدم نشون بدی...فقط میگی چون زمین صاف نیست پس امکان نداره کوروش باشه!! مثل اینکه قراره عین چیزی که گفته شده اتفاق افتاده باشه و مطلب افسانه ای و تخیلی بهش اضافه نشده باشه!! شما همون مطالب ویکی پیدیا (1-2)رو دقیق بخون تا ببینی نه فقط کوروش بلکه اشخاص دیگه ای هم ذوالقرنین معرفی شدن...
در همان مقالهای از ویکیپدیا که من را به ارجاع دادهاید (Cyrus the Great in the Qur'an)، آمده است که این تنها نظریهای است که توسطِ برخی مطرح شده است. اینٔکه را که این برخی چهکسانی هستند، در اینجا روشن ساختهام: رک. پست شمارهی ۱۲ از همین جستار.
این مقاله چهار دلیل آورده که این اسلامگرایان با توسّل به آنها تلاش نمودهاند، ذوالقرنین را کورش کبیر جا بزنند:
(۱) ذوالقرنین بین یهودیان بایستی مشهور بوده باشد؛
(۲) ذوالقرنین بایستی یک فاتح بسیار موفق بوده باشد که به شرق و غرب عالم و شمال عالم رفته است؛
(۳) جنگ او با جوج و مأجوج؛
(۴) او فاتحی یکتاپرست و عادل هست.
ما در پست ۱۷ از همین جستار نشان دادیم تمام این دلایل برای نسبت دادن ذوالقرنین تازینامه به کورش پارسی، چرندی بیش نیستند.
زیاد حوصله ندارم بحث رو ادامه بدم چون شما از قبل تصمیمت رو گرفتی که کی رو ذوالقرنین معرفی کنی...