نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حرمت / از بین بردن حرمت / حرمت نگهداشتن / حرمت شکستن / هتک حرمت

واژه‌ای که در آغاز زیباست و ما را به یاد «حریم شخصی» میاندازد، ولی در فربود (واقعیت) برای زور کردن رفتارهای دلخواه بکار میرود.
حرمت یک کس یا چیز برگرفته از قانون‌های نانوشته‌ای میباشند (گاهی آمده در شرع) که دولت بنام مردم به مردم زورچپان میکند.

نمونه‌هایی از کارکرد واژه:

نقل قول:روزه خوار بايد درك كند كه نمي تواند به صرف مسيحي بودنش (فرضا) اينچنين به قوانين انها بي حرمتي بكند!

نقل قول:یک مسلمان اگه ازنظر شرعی خودش هم نتونه روزه بگيره روزه خواری كه به شكل تظاهر و دهن کجي به روزه دارها باشه باهاش مخالفه.توجه داشته باشيد من با برخورد كاملا موافق نيستم.فقط بايد با افرادي كه آشکارا سعی در ازبين بردن حرمت و احترام اين ماه [رمضان] دارن برخورد بشه.

نقل قول:برخورد با روزه خواری نه به علت وسوسه شدن من بلکه به خاطر حفظ حرمت ماه مبارک هست.
حالا شما بیا و باز هم به مسخره بازی خودت ادامه بده و بگو یه وقت وسوسه نشی روزت رو بشکنی

نقل قول:داداش حرف شما درسته ولی نگه داشتن حرمت ماه رمضان واجبه و نباید طوری زفتار کرد که انگار نه انگار ماه میارکه..متاسفانه در سالهای اخیر تظاهر به روزه خواری زیاد شده و به نظر من باید برخورد بشه

[عکس: 13.jpg]

گزارش تصویری/ تجمع اعتراض آمیز به هتک حرمت به مقدسات اسلام در مقابل سفارت دانمارک-1

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ

پیام‌های این موضوع
euphemism - توسط Russell - 06-09-2012, 11:48 AM
euphemism - توسط Russell - 06-09-2012, 12:00 PM
euphemism - توسط Mehrbod - 08-09-2012, 04:48 AM
euphemism - توسط Mehrbod - 08-09-2012, 05:11 AM
euphemism - توسط Kaveh - 08-09-2012, 06:25 AM
euphemism - توسط Kaveh - 08-09-2012, 06:40 AM
euphemism - توسط Mehrbod - 08-22-2012, 07:13 PM

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان