11-12-2010, 07:07 PM
Jooyandeh نوشته: نقل ویکیپدیا چنین است:نقل ویکی پیدیا فقط اون نیست تو لینک شما.حالا بگذریم از این!!! این که نشد استدلال دوست گرامی!!
For example, it is sometimes suggested by Muslim writers
that Dhul-Qarnayn could be Cyrus the Great (600-530 BC) or an
ancient Yemenite king
نوشته: این ادعا که ذو القرنین کورش است، توسط "برخی از مسلمانان" (یعنی، نه همهیِ آنان؛ آنهم (اگر اشتباه نکنم) تقریباً همهی این افراد متعلق به قرن بیستم به بعد هستند) پیشنهاد شده است. این موضعگیری جدید (و تقریباً اقلیتی) هم، اگر اشتباه نکنم، بیشتر انگیزهی تئولوژیک دارد تا حقیقتیابی و تاریخپژوهی.
خیلی ضایع است برای یک اسلامگرای قرن بیستم بیاید بگوید اسکندر، بر طبق گواهی قرآن، موحد و پیامبرگونه بوده است. اینها از روی شرمندگیشان است. عدّهای از همین مسلمانان هم هستند که میگویند، عایشه، موقع نخستین جماع پیامبر اسلام با وی، سیساله بوده، سهتا هم لیسانس داشته است و ...
همانطور که در نقل قبلی که نقلقول کردم آمده، قرآنپژوهان غربی از یک طرف، و شرقشناسان از طرف دیگر، و در کنار این دو، تقریباً تمام مفسّران کلاسیک و معتبر اسلام -- هر سه دسته -- مستقلاً، ذو القرنین را همان اسکندر مقدونی دانستهاند.
در اثر رمان اسکندر هم همین داستاهای ذوالقرنین عیناً و بهشکل بسیار نزدیکی با قصههای قرآنی (مانندِ رفتن اسکندر اسطورهای به مکانهای طلوع و غروب خورشید و جوج و مأجوج ...) از پیش وجود داشتهاند.
حال، ما همهی این شواهد را ول کنیم بیاییم کورش را زورکی بچسبانیم به ذو القرنین؟!
در ضمن، من هیچگاه نگفتم هرچه که اسلامگرایان گفتهاند، تماماً بیخودند. به نظرم، سخنانم واضح بودند.
چون افراد بیشتری گفتن اسکندر هست و از قدیم هم گفتن پس ما دیگه بگیم همونه؟! شما که خودت استادی,اسم این سفسته نیست؟!
بعد میشه با دلیل و سند بگی این ماله کشی اسلامی بوده؟! یعنی چون دیدن طرف گی هست گفتن بیایم ماله بکشیم؟! حالا فقطم بحث من رو کوروش نیست باز هم حدس و گمان های دیگه ای هم مطرح هست و هیچ کدوم هم قطعی نیست!!!
من فکر میکنم برای اینکه شما ثابت کنید قرآن کتاب الهی ای نیست,راههای ساده تری هم هست!!!
ضمنا این لینک ها رو هم ببنید بد نیست:
Dhul-Qarnayn
Cyrus the Great in the Qur'an