12-19-2020, 06:45 PM
جمعیت دنیا حدود هشت میلیارد هستش اگر اشتباه نکنم، بنظر من فوق العاده زیاد هستش و در بهترین حالت نهایت چهار میلیارد با این وسعت کره زمین بسیار کافی هستش، بنظر من باید سازمان های جهانی چاره ای بی اندیشن و جلوی زاد و ولد انسان ها رو بگیرن، ادامه این روند تبعات جبران ناپذیری به همراه داره!
هم از لحاظ محیط زیست و هم امنیت و اشتغال و جامعه ایده آل و پویا و خلاصه در هر زمینه ای!
بنظر من کره زمین ظرفیت این آمار و ارقام و تعداد بشر رو نداره!
حتی حیوانات و سایر موجودات زنده به نسبت انسان ها خیلی کمتر هستند و در دهه های اخیر شاهد انقراض گونه ای از حیوانات بودیم که خب این فاجعه است!
خشکی رودخانه ها و از بین رفتن فضای سبز رو هم نمیشه نادیده گرفت!
اروپا در این زمینه چشم انداز خوبی داشته، اما کشورهایی که از فرهنگ پایین تری برخوردار هستند و معتقدین بزرگترین جنایت رو به بشر تحمیل کردن!
بنظر من بشر رو یا باید عقیم کرد و یا شاهد هولوکاست باشیم؟
آیا میتوان پیش بینی کرد که واکسن کرونا عقیم کننده است؟
هم از لحاظ محیط زیست و هم امنیت و اشتغال و جامعه ایده آل و پویا و خلاصه در هر زمینه ای!
بنظر من کره زمین ظرفیت این آمار و ارقام و تعداد بشر رو نداره!
حتی حیوانات و سایر موجودات زنده به نسبت انسان ها خیلی کمتر هستند و در دهه های اخیر شاهد انقراض گونه ای از حیوانات بودیم که خب این فاجعه است!
خشکی رودخانه ها و از بین رفتن فضای سبز رو هم نمیشه نادیده گرفت!
اروپا در این زمینه چشم انداز خوبی داشته، اما کشورهایی که از فرهنگ پایین تری برخوردار هستند و معتقدین بزرگترین جنایت رو به بشر تحمیل کردن!
بنظر من بشر رو یا باید عقیم کرد و یا شاهد هولوکاست باشیم؟
آیا میتوان پیش بینی کرد که واکسن کرونا عقیم کننده است؟