09-10-2015, 03:07 PM
مرگ بر اسراییل
iranbanoo نوشته: چی شده؟!!
sara نوشته: یه پرسش : چرا هر زمان از جایی زده میشی میگی دعوتنامه از یه فروم خوب دارم ؟؟ : دیدرورد بانو سارای عزیز
sara نوشته: و اینکه آیا نوازنده هستی بانو سارا ؟
sara نوشته: این رو می پرسم چون خودم نوازنده هستم ، شاید خدای شماچه خوب! ساز تخصصیتون چیه ؟ در ضمن خدای من و شما نداره
قسمت کرد و یه روزی با هم همکاری کردیم
نقل قول:درورد بانو سارای عزیز
مگه من چند بار این عمل "زده شدن" را انجام داده ام؟! ;)
نقل قول:راستی شما که اهل هنرید و هنرمند و شاعرید پس چرا نمی آیید از شعر و موسیقی و هنر دفاع کنید در این فروم ِ بی هنر ؟ شعر و چامه در این فروم برابر با خودفریبی دانسته می شود (ارجاع می شود به جملات گهر بار ارباب مهربد در باب شعر و موسیقی!)
Soheil نوشته: خانوم محترم لطفا از پستم نقل قول نگیرید...
موقتا این شعار ضد صهیونیستی رو دادم و میخواستم بعد پاکش کنم تا مدیران نیان ببینن و منو بن کنن....
الان آنارشی اومد و منم نمیتونم آثار جرمو پاک کنم....
اگه بن بشم اکانتت رو باید بدی به من...
واقعا که.....
Soheil نوشته: خانوم محترم لطفا از پستم نقل قول نگیرید...آقای محترم از اولشم تو رو اکانت ایرانبانو نظر داشتی.
موقتا این شعار ضد صهیونیستی رو دادم و میخواستم بعد پاکش کنم تا مدیران نیان ببینن و منو بن کنن....
الان آنارشی اومد و منم نمیتونم آثار جرمو پاک کنم....
اگه بن بشم اکانتت رو باید بدی به من...
واقعا که....
sara نوشته: یادم نمیاد اینجا ادعای سرودن شعر کرده باشم ؟!این به آن در;)
sara نوشته: در مورد بحث دفاع از شعر هم باید بگم :
خب من فکر نمیکنم مهربد در مورد خود شعر و موسیقی چنین نگری داشته باشند ( البته من همه ی پست ها رو نخوندم )بلکه فکر میکنم نقد ایشان بر شیوه ی بهره گیری شما و مفهایم پنهان شده در لایه های شعرهایی ست که به کارمیگیرید و اینکه آن مفاهیم که به تمامی اثبات نشدنی هستند را ادعایی برای ثابت شدن مفاهیمی دیگر میدانید که به آن باور دارید .
هر کدام از انسان ها برای رهایی از بارسنگین هستی و گمگشتگی در انبوهی از پرسش های بی پاسخ به روشی و راهی
برای ارام گرفتن روان خود نیاز دارند . چه بسا عشق به خدا که در وجود شماست نیز بالاترین خوشی را در شما
ایجاد کرده است و برای دیگری درجه ی بالایی از عقلانیت . منتها باید به دنیای پیرامون خویش نگاهی بیندازیم
و در حسابی دو دو تا چهار تا ببنیم که این لذت ها تا چه اندازه با انچه که واقعی است هخوانی دارد ؟ که مبادا
این لذت گرایی ( در اینجا عشق به خدا ) به هپروت ختم نشود : دی
Dariush نوشته: آه؛ مهربد از کی لاس زدن با دختران این اندازه برایت لذتبخش شد؟:e108: