08-02-2015, 07:32 AM
فقط میخوام با تفکراتتون آشنا بشم . اونایی که میتونن ثایت کنن که نیست . اونایی هم که میتونن ثابت کنن که هست .
مرزبان کوچک نوشته: فقط میخوام با تفکراتتون آشنا بشم . اونایی که میتونن ثایت کنن که نیست . اونایی هم که میتونن ثابت کنن که هست .
مرزبان کوچک نوشته: ولی کلا از احتمالات برای اثبات یک موضوع استفاده نمیشه . اصلا احتمالات قطعیتی رو ارائه نمیکنه که بخواد چیزی رو ثابت کنه . بحث ثابت کردن یا نکردنه . احتمالات همیشه برای پیشبینی ها استفاده میشه که اونم قطعیت نداره . بنظر من قوانین احتمالات رو باید گزاشت کنار .
مرزبان کوچک نوشته: فقط میخوام با تفکراتتون آشنا بشم . اونایی که میتونن ثایت کنن که نیست . اونایی هم که میتونن ثابت کنن که هست .
Anarchy نوشته: خب معنی حرف من این بود که نمیشه به طور قطع ثابت کرد هست یا نیست ... یعنی 0 یا 100 نداریم !! مثلا 99 یا 1 میتونیم داشته باشیم ...
خب خود شما اگه فکر میکنی میتونی ثابت کنی ، ثابت کن ...
sonixax نوشته: به قول آنارشی خوب اول از خودتون شروع کنید!
وجود خدا یک مساله شخصی هستش! و به نظر من خدایی نیست.
بحث کردن سر بود و نبودش بی فایده هست چون در هر دو صورت هیچ نفعی به حال ما نداره!
پس بهتره مساله رو کوانتومیش کنیم! خدا هم هست! هم نیست!
نقل قول:بحث کردن سر بود و نبودش بی فایده هست چون در هر دو صورت هیچ نفعی به حال ما نداره!
مرزبان کوچک نوشته: من و شما 2 تا گلادیاتور باشیم از 2 سرزمین مختلف . قدرتامون هم برابر باشه . شاید بهتره بگم که شرایط دیگه باهم برابر باشه .حالا بهمون بگن هرکی دیگری رو بکشه آزاده . از نظر احتمالات هم برد هر یک از طرفین 50 50 هست . فقط اینکه من معتقد به خدا و زندگی پس از مرگ با شم و شما نباشی . حالا من روحیه و امید بهتری دارم یا شما ؟
قطعا جوابهای مختلفی شاید بشه به این مساله داد . ولی شما فکر کن قراره یه سیستم خبره منطقی این برد رو با توجه به گزاره های موجود پیشبینی کنه . پیشبینیش چه ؟
مرزبان کوچک نوشته: و اما خدا ،که یه تعریف براش هست و اونم اینه که خالق همه چیزه . آیا تعریف خدا جدای از اینکه هست یا نیست ، همینه ؟
m@hdi نوشته: هر دو طرف مزایای مختلفی دارند. شما امید به کمک خدا دارید و این به شما نیرو میده و طرف مقابل ترس از مرگ داره و همین هم بهش نیرو میده. شما ترس از مرگ ندارید و با خودتون میگید خب مردم میرم بهشت پس با تمام توان نمیجنگید و طرف مقابل به خدا اعتقادی نداره و همین که احساس میکنه پشتوانه ای نداره جز خودش کمی سستش میکنه.
.