سارا نوشته: پس فلانی مذکور شما هستید! چرا اخراج شدید؟ هرچند ندانسته حق را به شما میدهم ! چرا وقتی اخراجتون کردند بازم برگشتید؟ آخه اینجا همچین آش دهن سوزی هم نیست!
البته بنده هم تاحدی مقصر بودم شاید. بهرحال آن موقع پختگی الان را هم نداشتم. الان بیشتر رعایت میکنم، ولی همچنان اهل جدل و مبارزه و صراحت و خشونت هستم.
اصولا بنده تخصصم در اخراج شدن از فرومهای مختلف است فقط این فروم نبوده بلکه تاکنون ده ها بار از چندین فروم اخراج شده ام دیگر عادت کرده ام
فکر کنم جزو مقامهای اول در این زمینه حتی رکورددار باشم
ولی خب انتظار داشتم اینجا ظرفیت بیشتری باشد آزادی بیان و آزادی شخصیت و خلق و خو بیشتر باشد حتی فحش را هم تحمل بکنند. چون بنظر من آنهایی که تحمل نمیکنند در اشتباه هستند و یا بر اساس عقاید و باورهای کلیشه ای منجمله مذهبی است یا انواع دیگر. این در نوع خودش یک بحث مفصلی میشود که حالا جایش نیست و بنظرم دیگر چندان مهم هم نیست.
بالاخره اینجا ادعای روشنفکری ادعای آزادی بی دینی بی خدایی دارند ادعای واقعیت گرایی و غیره. جهان و انسانها آنقدر ایدئال بدون نقص نیستند، اگر ما بخواهیم براحتی افراد را بخاطر این چیزهای ظاهری و حرف باد هوا اخراج کنیم دوستان و همراهان و همفکران خود را از دست بدهیم از وجود افرادی که تخصص دانشی توانایی ای دارند از استفاده از افکار و مغزهای دیگر خودمان را محروم کنیم اتحاد خودمان را از دست بدهیم آخر به چه چیز امید است که برسیم؟
من در محیط کارم در خانواده در میان بستگان میبینم که خب آدمها هرکدام نقص و اشکالات و خطاهای زیادی دارند ولی نمیشود که آنها را به این خاطر دور انداخت محروم کرد بالاخره باید انعطاف داشت تحمل و ظرفیت داشت و تا جای ممکن با واقعیت ها ساخت. ما همه ناقص هستیم اشکال و ضعف داریم خطا میکنیم.
اما اینکه برگشتم خب بهرحال شد برگشتم دیگر! اینجا هم بالاخره یک سرگرمی استفاده هایی دارد وقتی بشود خب استفاده میکنم چرا نکنم، ولی بقول شما در نهایت اگر نشود هم مسئلهء خیلی مهم و حیاتی نیست ضمنا همچنان میتوانم مطالب را بخوانم اگر مطلب بدردبخوری باشد خوانندهء صرف باشم. من در بند این نیستم که آی مرا از فلان جا اخراج کردند حالا چه شد و بخاطر غرورم دیگر برنگردم و این اداها. باهوش تر و منعطف تر از این حرفها هستم.
خیلی بحثها هست اینجا میشود مطرح کرد ولی جاهای دیگر نمیشود یا به این آزادی نمیشود.
ضمنا اینجا حتی کلمات رکیک و دعوا و خشونت مرا هم بهتر تحمل میکنند. من آدم صادق و منصفی هستم. یعنی سعی میکنم!
یک مدت هم جنگ داشتیم آن موقع که مرا اخراج کردند و حتی روبات ساختم به این فروم حمله سایبری کردم
اینها همه اش بهرحال برای من تمرین و بهانه ای بود البته در کنارش بحثهای خشم و انتقام و نمایش قدرت و غیره هم بود. من دشمنی خاصی با این فروم با کاربرانش با مدیرانش نداشته ندارم، فقط عکس العمل خاص و محدودی بود برای مدتی چون دیدم مرا از اینجا اخراج کردند گفتم ببین دنیا چقدر خراب است که حتی از اینجا هم با اینکه با ایشان بعضی عقاید مشترکی داشتم مرا اخراج کردند یعنی همه جا زور و فریب است و ظرفیت برای آدم روراستی مثل من نیست و گفتم پس باید سعی کنم توانایی های دیگر خودم مثل هک و فریب را هم افزایش بدهم تا در این دنیا توان بقا و کیفیت زندگی بیشتری داشته باشم برای مقابله با حوادث آینده دشمنی های دیگر آماده باشم. بحث این آیدی و مهندسی اجتماعی هم گرچه این فروم این دعواها و اخراج و خشم و انتقام و نمایش قدرت هم بود ولی بهرحال پشت همهء اینها بنده اهداف قوی کردن خودم را دارم از هر فرصت هر بهانه ای برای قدرتمندتر کردن خودم استفاده میکنم خودم را محک میزنم قدرت و جایگاه دیگران را محک میزنم. مثلا روباتی که برای اینجا نوشتم اولین تجربه ام در این زمینه و استفاده از دانش و توانایی و تخصص امنیتی ام برای مقاصد هک و نفوذ بود. توانستم مهارت و آگاهی بیشتری در این زمینه بدست بیاورم. همچنین مهندسی اجتماعی که هدفش فریب دادن دیگران است برای نفوذ و سوء استفادهء اطلاعاتی. من علمی فکر میکنم عمل میکنم دنبال تمام قدرتهای کارا هستم هدف اصلی من فراتر از یک فروم و دوتا دعوا و فرد خاص است. میتوانستم حملهء سایبری سطح دیگری هم به این فروم بکنم که نقشهء پلیدی سوء استفادهء کثیفی از دانش بود، ولی دیدم تا همین جا هم زیاده روی کرده ام انصاف نیست منهم که کینه ای نیستم.
اینجا تقریبا تنها جایی آخرین جایی بود که میتوانست برای آدمهای آزاداندیشی مانند من مکان بحث و بیان آزادانهء نظراتم باشد مکان تبادل نظر و اینها، و اینکه مرا از اینجا اخراج کردند بنابراین به آخرین امیدهای من به بشریت و نیکی و راستی و امکان پیشرفت و تحمل صدمه زد و مرا به درجهء بدبینی محض و حالت جنگی کامل و بدون قانون برد یعنی فکر کردم دیگر در این جهان جایی حتی برای دانش و منطق و خردورزی هم نیست و همه اش زور و برخورد منافع است شاید حتی کسی را هم نتوان مقصر و پلیدتر از دیگری دانست اما این واقعیت و سرنوشت محتوم ماست و گریزی از آن نیست که برای اهداف و منافع خود با یکدیگر نبرد و نسبت به هم خشونت کنیم. ضعیفان رنج خواهند کشید و نابود خواهند شد و قوی تر ها باقی خواهند ماند! آیا اینست حقیقت جهان ما؟ البته همیشه بارقهء امیدی هست نباید زیاده روی و زیادی سیاه اندیشی کرد و منهم بعدا آرام تر شدم دیدم شاید اشکال از منهم بوده است و زیادی انتظار غیرواقعگرایانه از دیگران داشته ام.
من نقایص و اشتباهات خودم را هم می بینم و بدانها اقرار میکنم. برای بدست آوردن قدرتهای واقعی و کامل تر شدن واقعی هم آدم باید اهل اینطور فکر و عمل کردن باشد صادق و مردانه و با مرام راستی زندگی کند تاجاییکه مقدور است. باید ضعف و نقص خودت را ببینی توانایی پذیرش و اعتراف بدانها را داشته باشی.
نقل قول: البته برای خنده و تفریح خیلی خوبه:)) همین که فکر می کنند من فلانی هستم شده اسباب خنده ی من ! همین پست هایی که میزارند و مدام روی این مسئله تاکید می کنند :))))))چقدر بامزه هستند و البته هماهنگ! من راستش فکر کنم این تئودر هرتزل و sonixaxیک نفر باشند ! حتماً همینطور است چون از قدیم گفته اند کافر همه را به کیش خود پندارد ! چون طرف خودش چند تا آی دی داره و اینکاره است خیال می کند همه مثل خودش هستند! البته من همش در فروم های مربوط به رشته ی خودم عضوم که خب فضایش خیلی آکادمیک هست ! ولی حتی در چت روم ها هم آدمی به لمپنی این فرد ندیدم! 2 کلمه حرف می زنه 200 کلمه اش فحش است:)))))))))))) شما هم بهتر است به این فرد کم محلی کنید ! black list را برای اینجور مواقع گذاشته اند! بهترین جا برای اینجور افراد است!
خب احتمال همه چیز هست. ولی من سعی میکنم زیاده روی و بی انصافی نکنم پیشداوری و قضاوت بدون سند و دلایل محکم نکنم. بالاخره منهم اینها را زیاد اذیت کردم که احتمالا تا حدی ناروا بوده.
در بحثهای اخیر هم sonixax را زیاد تحت فشار قرار دادم خب بهرحال نبردی بود جدلی بود و خشم و عصبانیت هم پیش می آید دو طرف زیاده روی میکنند ولی زیاد اشکالی نیست اگر بعدا خودشان گیر این مسائل نباشند و دنبال پیدا کردن اشکالات و بهبود خودشان باشند.
اما بهرحال بنده به جناب sonixax توصیه میکنم به رفتار خودشان توجه کنند چون رفتار ایشان به قدری غیرمنطقی بود که بنده خودم هرگز انتظار این حد را نداشتم روی ایشان بیشتر حساب میکردم دید بهتری داشتم. اینکه رفتار ایشان اینطور بود در بحث هم چند بار گفتم شاید مشکل جدی در تفکر و شخصیت ایشان وجود دارد بهتر است به نفع خودشان است که علتش را پیدا کنند و خودشان را اصلاح کنند. البته به منکه بیش از این مربوط نیست شاید دلایل و توجیهات خودش را برای خودش دارد! بهرحال من کار خودم را میکنم دنبال کاملتر کردن و قوی تر کردن خودم هستم و اینکه در برابر دشمنان و تهدیدها از خودم توان دفاع کردن داشته باشم بتوانم حق خودم را بگیرم.