[FONT="]
sonixax نوشته: [/FONT][FONT=&]نه مادربزرگتان یهودی با اصل و نسب و کوهن نبوده (چون نمیشه) و نه پدربزرگتان احتمالن متدین به اسلام و همزمان عاشق زن یهودی نبوده! یا بهتر بگویم پدربزرگ شما احتمالن هرگز با یک زن یهودی ازدواج نکرده! چرا که به فرض هم اگر این کار را میکرده فرزندان آنها از نظر آئین مادر بزرگتان یهودی محسوب میشدند و از نظر پدربزرگتان مسلمان :))))) یعنی میبایست با تولد بچه اول در صورتی که واقعن معتقد میبودند همدیگر را شهید راه یهوه و الله میکردند[/FONT][FONT=&] :)))))
[/FONT][FONT=&]یک خالی نیمچه کوچکی بدون اینکه اطلاعات درست و دمانی در مورد داستان داشتید بستید! ما هم برای بقیه پرش کردیم[/FONT][FONT=&]!
[/FONT][FONT=&]اصولا کسانی که در بحث کم می آورند روی به خالی بستن، تهمت زدن و[/FONT][FONT=&]... [/FONT][FONT=&]می آورند. از قدیم گفته اند آن را که حساب پاک است از محاسبه (در اینجا مباحثه) چه باک است! من به دنبال بحث منطقی بودم که شما زدین به طور سینا[/FONT][FONT=&]!!!!!!!!!
[/FONT][FONT=&]نیازی نیست جنابعالی قوانین و احکام دین یهود را برایم بگویید . بر طبق میشنا، کسانی که مادرشان یهودی است ، یهودی محسوب می شوند. البته یک عده ای از یهودیان (که تعدادشان اندک است) با این امر مخالف می باشند و می گویند یهودیت از طرف پدر باید انتقال یابد و بر تورا استناد می کنند که در همه جا به نام پدر تاکید شده است مثلا یهودا پسر یعقوب . ولی خب اکثریت به همان مادر یهودی داشتن تاکید دارند. می دانید چرا؟؟ چون با استدلال به این امر می خواهند نسل حضرت اسماعیل را حقیر کنند که مادرش کنیز سارا بود[/FONT][FONT=&].
[/FONT][FONT=&]در مورد قضیه کوهن بودن (منظور فامیلی بود) هم به پست های پیشین مراجعه کنید تا شاید دریابید (بعید می دانم !)[/FONT][FONT=&]
در ضمن چرا اینقدر برآشفته شدید ؟ یعنی اینقدر برایتان سخت است قبول کردن این قضیه؟؟ پس در مورد قذافی چه می گویید؟؟؟ که مادرش یهودی بود!! حتما اینم دروغه نه؟ راستی شما که شیعه را خارج از اسلام می دانید . خب فقهای اهل سنت (که از دید شما اسلام حقیقی است) با ازدواج مرد مسلمان با زن اهل کتاب مشکلی ندارند البته بر طبق قرآن!!!!!!!
دوست یهودیتان تئودور هرزل(!) می فرمایند یهودیان ایران از قبیله لاوی نیستند !! پس تحویل بگیرید:
جهان نیوز - برنامه عجیب شبکه تهران و نگرانی از نفوذ یهود - نسخه قابل چاپ
در ضمن این خانم سیده ی یهودی ضد اسرائیل هم هستند!
نشست تخصصی گرامیداشت سالگرد راشل کوری > پژوهشکده زنان دانشگاه الزهراء (س) > اخبار پژوهشکده زنان
[/FONT]البته شما همچنان می توانید شک کنید . ولی پدر مادربزرگم هرچند متولد ایران بوده ولی ایرانی الاصل نبوده و از مهاجرین بوده و تا آنجا که می دانم از از قبیله لوی بوده. البته مهاجرت و از این کشور به آن کشور رفتن در قوم یهود مرسوم است. چون همیشه افرادی بودند و هنوز هستند که بدنبال نفاق و جنگند تا دوستی و صلح و حتی قادر به پذیرفتن ازدواج بین مسلمان و یهودی نیستند و حقیقت را کتمان می کنند.
من قصدم جنگ و جدال نبود و نیست. اگر هم خیال می کنید من به قصد آزار آمده ام و100 مدل آیدی دارم. خوب شما مدیر هستید مرا اخراج کنید و مطمئن باشید که از شرم راحت می شوید چون تنها همین آیدی را دارم که اولین هم محسوب می شود. در پایان هم (قبل از اخراج) بابت جسارت ها و گستاخی هایم عذر می خواهم. با سپاس