07-08-2015, 11:55 AM
یه نفر نوشته: سلام
میشه لینک دانلود یک فیلترشکن خوب و ایمن به من بدید؟
احساس میکنم اکثر فیلترشکن ها کار دست برادران پلیس و.. هست.
یا مثلا ایمیل کنید برام..
Tor ایمنه فقط کنده!
یه نفر نوشته: سلام
میشه لینک دانلود یک فیلترشکن خوب و ایمن به من بدید؟
احساس میکنم اکثر فیلترشکن ها کار دست برادران پلیس و.. هست.
یا مثلا ایمیل کنید برام..
Theodor Herzl نوشته: دوستان من یک سفر کاری رفته بودم به برزیل لامصب چه باسن های خوشگلی دارند این خواهران برزیلی در حد تیم ملی!بایستی با همهء توان خر وار بمانید که چیزی نفهمید هم پرچمِ خران را بالا بدارید پناه بر خداوند یگانه که دشمنِ رویگردانانست همچنین بندگانِ باورمندش دشمنِ رویگردانانند
iranbanoo نوشته: [ATTACH=CONFIG]4786[/ATTACH]
Alice نوشته: مرسی مهسا. نه والا حال روحیم داغونه .. تو خوبی؟ هنوزم تدریس میکنی؟ همون دانشگاهی؟ تو رو جون من به دانشجوات نمره بده هـــا؛ من این ترم ورق سفید دادم استاده بهم 10 داد؛ کلی به امواتش صلوات فرستادم خدایی.. ولی یه زنه سفیدمو 9 داد؛ کلی به امواتش فحش و لعن و نفرین فرستادم. خداییش استادایی که همه رو قبول میکنن همیشه بچه ها پشت سرشون حرفای خوب خوب میزنن ولی بقیه استادا ک میندازن همش فحش میخورن تو جمع بچه ها. حالا چه خبرا؟ چرا میخوای پنهان باشی؟ راستی اینم بگما روی تور گزینه new identitfy رو بزنی آی اس پی و آی پی و تمام اطلاعاتت عوض می شه؛ مثلا از سروز هلند می پری لس آنجلس ؛ خلاصه هیچ جوره نمی شه فعالیت هات رو روی تور شناسایی کرد ؛ برای هر سایتی هم اطلاعات خاص خودشو باز میکنه. خیالت از بابت امنیت صد در صد جمع باشه. من توصیه میکنم این سایتم با تور بیای.درود بانو.
sonixax نوشته: زمانی میفهمید این عکس چه قدر بی ربط و ساده لوحانه هستش که فلسطینی ها رو از نزدیک دیده باشید!خوب که چی؟ همدیگرو بخورن چون به هم نمیخورن؟:))
iranbanoo نوشته: خوب که چی؟ همدیگرو بخورن چون به هم نمیخورن؟:))