kamran نوشته: دقیقا مثل همون بخش که برای مدیران هست به راحتی میشه برای بخش خصوصی نیز ایجاد کرد
یعنی هیچ دردسری نداره و این کار به هیچ پلاگین یا هوکی نیاز نداره
من هنوز نفهمیدم شما چی میگی ! یه وقتی میگید فقط برای مدیران ، که خوب همین الانشم هست یه وقتی میگید برای بقیه !
همون طور که گفتم اون کاری که شما میگید وقتی تعداد یوزر ها زیاد بشه به صورت دستی غیر ممکن میشه چون هی باید به یک سری از کاربرها دسترسی داده بشه از یک سری گرفته بشه .
شاید شما وی بولتین رو خیلی خوب بشناسید ، ولی فکر نمیکنم این تزی که میدی رو به صورت عملی روی یک سایت شلوغ اجرا کرده باشید . همان طور که گفتم سایتهای خیلی معروف و گنده قبلن این کار رو کردند و شکست خوردند . برای نمونه هم مجید آنلاین ، تک دانلود ، پیسی ورد و پیسی لردز که من خودم اونجا مدیر هستم .
چیزی که شما میگید به صورت دستی در عمل غیر ممکنه ، سوای غیر ممکن بودنش خیلی از بحث هایی که باید همه بخونند رو مخفی میکنه و سطح کیفی سایت رو شدیدن پایین میاره .
---------- ارسال جدید اضافه شده در 05:00 pm ---------- ارسال قبلی در 04:59 pm ----------
kamran نوشته: کاربر بیشتر مطلب مفید بیشتر :)
کاربر بیشتر ، بحث خاله زنکی بیشتر ! نمونه اش را هم دیدیم آتیلا و دوستانش .
---------- ارسال جدید اضافه شده در 05:02 PM ---------- ارسال قبلی در 05:00 PM ----------
مهربد نوشته: دسترسی دادن به بیشتر از 10,000 آدم دستی هم زمان
زیادی نمیبرد گرامی, بویژه که نمیخواهیم اینکار را یکباره انجام دهیم.
خیر اینچنین نیست ، شما قرار نیست همزمان دسترسی بدهید . جناب کامران میگویند که به کاربرانی که فعال هستند دسترسی های خاص بدهیم این یعنی Tracking تمام کاربران که به صورت دستی غیر ممکن است و دادن و یا گرفتن مجوز به کاربران فعال و غیر فعال و قرار هم نیست به 10000 نفر آدم همزمان دسترسی داده شود بلکه یکی یکی است ، اگر قرار بود فله ای دسترسی داده شود نیازی به بخش خصوصی هم نبود .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری