07-25-2014, 08:12 PM
شبکهی من و تو بارِ دیگر مستند ِ رضاشاه را دارد پخش میکند، یادش بخیر سال پیش بعضی دوستان بغض، امانِ نفس کشیدن را ازشان بریده بود.
just kidding...
just kidding...
کسشر هم تعاونی؟!
Dariush نوشته: شبکهی من و تو بارِ دیگر مستند ِ رضاشاه را دارد پخش میکند، یادش بخیر سال پیش بعضی دوستان بغض، امانِ نفس کشیدن را ازشان بریده بود.
just kidding...
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: هنوز هم کمی از بغض سال پیش بگمانم مانده باشد !!این ایام دستمال کاغذی گویا کمیاب و گران میشود...:e405:
Russell نوشته: چطوری داریوش جان؟ روبراهی انشالاسپاگتی؟بدک نیستم راسل جان. در حال تلاش برای جبران خساراتِ سختی هستم که اخیرا بر من وارد شده و برنامهای یک ساله را دنبال میکنم که قرار است مرا از این وضع خارج کند.
میگم چرا فعالیتهای زنخوارانه دوستان اینقدر کم شده؟ !!
Dariush نوشته: بدک نیستم راسل جان. در حال تلاش برای جبران خساراتِ سختی هستم که اخیرا بر من وارد شده و برنامهای یک ساله را دنبال میکنم که قرار است مرا از این وضع خارج کند.من هم بد نیستم، البته اگر خصیصههایِ شیرازی محلت بدهند !!
داستان ِ اینکه چرا من دیگر به زنخوارگی نمیپردازم بسیار مفصل است راسل جان، شاید در زمانی مناسب چراییاش را بازگو کنم.
خودت اوضاع و احوالات چطور است دوستِ صمیمیِ قدیمی؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: راستی حرف از زنخواراگی شده، یاد شهریار خالی، قبلا سرش شلوغ بود و وقت نوشتن نداشت هم حداقل یک لاگینی میکرد.
Dariush نوشته: یادِ شهریار گرامی، ولی من فکر میکنم تو اگر روی این شلختهنویسیات کار بکنی، بیتردید روی شترنگات نیز تاثیر خواهد گذاشت.
Dariush نوشته: شبکهی من و تو بارِ دیگر مستند ِ رضاشاه را دارد پخش میکند، یادش بخیر سال پیش بعضی دوستان بغض، امانِ نفس کشیدن را ازشان بریده بود.
just kidding...
sonixax نوشته: هر کسی به ایران خدمت کرده باشد شایان تقدیر است داریوش جان! حتا اگر اسپاغتی نکرده محمود احمدی نژاد باشد!!!ای بابا، میلاد جان لو نده دیگر، میخواستیم این شوخی مخصوص خودمان باشد.
Dariush نوشته: ای بابا، میلاد جان لو نده دیگر، میخواستیم این شوخی مخصوص خودمان باشد.