06-03-2014, 10:24 PM
Ouroboros نوشته: دادهی شخصی میشود ولی میلاد پیرمردی بوده برای خودش رو نمیکرده.
ای ننه دندون مصنوعی هام رو کجا گذاشتم ؟ :دی
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری
Ouroboros نوشته: دادهی شخصی میشود ولی میلاد پیرمردی بوده برای خودش رو نمیکرده.
Dariush نوشته: دوستان، با احترامی که برایتان قائلم، چون این آشفتگیِ مالی/روحی/عاطفی/فکری که به آن دچارم موجبِ عدمِ تمرکز، دقت، علاقه و حوصلهی بسنده و شایستهی من برای نگارش مطالبِ درخور ِ این انجمن میشود، مدتی را به مرخصی رفته و در خدمتتان نخواهم بود. آنارشی عزیز لطف بکنید جستارِ شهریار را دو هفته بعد ببندید؛ دوستانِ شترنگباز هم آن تورنومنت را ساخته و لینکاش را در جستارِ شترنگ قرار بدهند، من خودم را خواهم رساند... .
تا دیدارِ دوباره خوش و پیروز باشید:e303:.
Fox نوشته: درود به دوستان...
Anarchy نوشته: درود به Fox عزیز ، خیلی وقت بود که لاگین نکرده بودید !!شب بخیر آنارکی گرامی! فکر نمیکردم اینجا کسی منو یادش بوده باشه! توی این مملکت هیچی روی برنامه و قابل پیشبینی نیست دیگه گرامی، همین میشه که ما یه بار یکسال ناپیدا میشیم.
Fox نوشته: شب بخیر آنارکی گرامی! فکر نمیکردم اینجا کسی منو یادش بوده باشه! توی این مملکت هیچی روی برنامه و قابل پیشبینی نیست دیگه گرامی، همین میشه که ما یه بار یکسال ناپیدا میشیم.
Anarchy نوشته: نه دقیقا شما رو یادم هست ... البته کسی که 90 تا پست داره یعنی قبلا هم اینجا بوده !! به هر حال امیدوارم مشکلات حل شده باشه و دوباره مثل شاهد فعالیت شما باشیم.سپاس از خوشآمدگویی شما! امشب مثل اون سری دفترچه پرازدحام نیست. ببینم در این سکوت آیا میتونم جستارِ خودمو وا بکنم یا نه؟!
Fox نوشته: آنارکی