نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

«ده» خودتان را پُست بکنید! +18

خراب است داریوش آنرا از نو بفرست.

زنده باد زندگی!
پاسخ

Ouroboros نوشته: آن پیرزن دیوارخرده‌ای که گذاشتید ۵/۱۰ از می‌گیرد، آن دختر جوان ِ زیبایی که بعدش قرار دادید ۸/۱۰.

خب پیرزن 5 از 10 بگیره که عالیه E105 !! دختر جوان زیبا فقط 3 نمره از دوران پیریش بیشتر میگیره :e407: ؟
پاسخ

Ouroboros نوشته: خراب است داریوش آنرا از نو بفرست.
کمتر از 9 برای این فرشته، پذیرفتنی‌ نیست:
[ATTACH=CONFIG]4180[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg 5b32dd57f08629189f7233f0eeb9482c.jpg اندازه 63.95 KB  تعداد دانلود: 133

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

6 از 10 !

[ATTACH=CONFIG]4181[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg tumblr_lmyncyhCpq1qhr54go1_500.jpg اندازه 66.4 KB  تعداد دانلود: 112

زنده باد زندگی!
پاسخ

رفقا حقیقتا تصاویری که می‌فرستید ۱۰ از ۱۰ هستند؟ شگفت انگیز است، من آنان را بالاتر از ۷ نمی‌بینم! با این حساب شما باید جمعیت عظیمی از زنان را فرشته بدانید.
پاسخ

Ouroboros نوشته: tumblr_lmyncyhcpq1qhr54go1_500.jpg
6.5 از 10

Crusader نوشته: رفقا حقیقتا تصاویری که می‌فرستید ۱۰ از ۱۰ هستند؟ شگفت انگیز است، من آنان را بالاتر از ۷ نمی‌بینم! با این حساب شما باید جمعیت عظیمی از زنان را فرشته بدانید.
آن عکسی که شما فرستادید از نظر من به زور 5.5 است!
+
[ATTACH=CONFIG]4183[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg 004d6b32f321291a498950a291cb958d.jpg اندازه 57.2 KB  تعداد دانلود: 122

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Dariush نوشته: آن عکسی که شما فرستادید از نظر من به زور 5.5 است!
به زعم شما چه چیزی باعث می‌شود شما چنین دخترانی را «زیباترین» ببینید و برخی ایشان را معمولی یا زشت ببینند؟
پاسخ

Crusader نوشته: به زعم شما چه چیزی باعث می‌شود شما چنین دخترانی را «زیباترین» ببینید و برخی ایشان را معمولی یا زشت ببینند؟
هیچ! مگر معیاری عینی برای زیبایی‌شناسی افراد هست؟

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Crusader نوشته: به زعم شما چه چیزی باعث می‌شود شما چنین دخترانی را «زیباترین» ببینید و برخی ایشان را معمولی یا زشت ببینند؟
آندد اگر بود می‌گفت «زیبایی نسبی‌ست»، ولی من نظرم اینست که شما و دیگر دوستان دارید فقط «زنان زیبا»ی جهان را در نظر می‌گیرید و نمره می‌دهید، گله‌ی عظیم دختران معمولی و توده‌ی چرب و چاق و حتی بزرگتر زنان ِ زشت را در نظر نمی‌آورید، هیچکدام از دختران پست شده در این جستار زیر ۷ نیستند اگر موقع نمره دادن آن چارت کذایی زیبایی، یا حتی این تصویر را به خاطر بیاورید:

[ATTACH=CONFIG]4184[/ATTACH]

مسئله اینست که مردان این جانوران را اساسا به عنوان «زن» به رسمیت نمی‌شناسند و به نظرشان اینها «نمره» ندارند. اگر عکس بالا ۱ است، تمام زنان پست شده در اینجا +۷ هستند.

فایل‌های پیوست
.jpg very-ugly-chinese-woman.jpg اندازه 50.04 KB  تعداد دانلود: 100

زنده باد زندگی!
پاسخ

Dariush نوشته: هیچ! مگر معیاری عینی برای زیبایی‌شناسی افراد هست؟

به نظر من هست!
یک بحث مفصلی در اینباره کرده بودیم در آن جستار «در باب آندروژنی».

زنده باد زندگی!
پاسخ