05-03-2014, 07:27 PM
دارم با یک مرد زن و بچه دار که دو برابر خودم سن دارد، چت میکنم :)) لامصب خیلی جذابه.
kourosh_bikhoda نوشته: آری. حالا گه خواستی من رو میندازم براتمشکل از نامفهموی جمله است یا خنگیه من؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: مشکل از نامفهموی جمله است یا خنگیه من؟مشکل از جملست. الان خودمم اشتباه خوندمش: رو انداختن=وساطت کردن
کافر_مقدس نوشته: چه کسی گفته بچه ها در ایران زندانی اند؟! آن مال دوران قدیم بود. شاید دهه ی شصت، شاید هم دهه ی هفتاد. وگرنه دهه هشتادی ها و دهه نودی ها بهترین دوستشان رایانه و بازی های رایانه های رنگارنگ است و آن را برتر از همبازی شدن با دوستانشان در کوچه و خیابان می دانند
به قول استاد محمود آن ممه را لولو برد!
kourosh_bikhoda نوشته: مشکل از جملست. الان خودمم اشتباه خوندمش: رو انداختن=وساطت کردنیکی نبودن و قاطی شدن زبان نوشتاری و گفتاری اینچیزها رو هم داره دیگه !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
viviyan نوشته: دارم با یک مرد زن و بچه دار که دو برابر خودم سن دارد، چت میکنم :)) لامصب خیلی جذابه.
یه نفر نوشته: فکر میکنم همه ما این حس رو داشته باشیم. به خصوص اگر اون شخص عزیزترین فرد زندگیمون باشهاشتباه فکر کردید
Anarchy نوشته: چیش جذابه ویوی جان ؟