04-12-2014, 02:07 PM
undead_knight نوشته: برم تو کارت؟!:))البته هرچقدر هم این سناریو شما چندش آور باشد ، من هنوز نمیتوانم سناریو خودم را بگویم ،
"A Land without a People for a People without a Land"
undead_knight نوشته: برم تو کارت؟!:))البته هرچقدر هم این سناریو شما چندش آور باشد ، من هنوز نمیتوانم سناریو خودم را بگویم ،
iranbanoo نوشته: پس اگه اینجوری باشه من خیلی دخترم:)خیلی هم خوب
امید نوشته: ناخن به چه دردی میخورد. دختر باید کون داشته باشد تا آدم از تماشای او لذت ببرد! بیشک ترکیب کون با کمر باریک نقاشی بدیعی خواهد بود که شخصا ساعتها از نظارهی آن سیر نمیشوم.اینهایی که شما گفتید رو همه ازش لذت میبرند. من با همه فرق دارم من از چیزهای دیگه ای هم لذت میبرم که نه تنها برای خودم، بلکه برای دخترک بیچاره هم به شدت لذت بخش و هیجان انگیزه
Theodor Herzl نوشته: میگویم این آلیس و یکنفر هم از فاحشگی برای بسیجیهای محلشون خلاص بشوند ، یک کمی اعصابشون میاد سر جاش انقدر اینجا به پاچه ما آویزون نمیشوند! ، باید به دفتر بسیج محلشون تماس بگیریم بگوییم حداقل اینها را روزی ۳-۴ بار بیشتر به منازل آخوندها و پاسداران نفرستید یکم اعصابشون بیاد سر جاش!الان اینها در راستای کاربرآزاریه؟
kourosh_bikhoda نوشته: اون سناریوی خودتو رو کن دیگه. از چی واهمه داری؟سناریو خودم بسیار بسیار زننده ، حال بهم زن ، چندش آور و مریض گونه است! بازجوی زن سعید امامی با آن حرفهایی که میزد پیش ما فرشته میشود
viviyan نوشته: آقا این تاپیک خیلی باحال و خوبه :))) دمتان گرم.
امید نوشته: ورود افراد بیخایه به این جستار ممنوع میباشد.
viviyan نوشته: فعلا که ما حضور داریم در اینجاقول بدهید مانند آلیس و یه نفر گریه زاری نکنید،بیش از این هم حال خواهید کرد.
Nevermore نوشته: قول بدهید مانند آلیس و یه نفر گریه زاری نکنید،بیش از این هم حال خواهید کرد.