Theodor Herzl نوشته: خود اسناد محرمانه داخلی اپل میگه که مشکل اصلی iphone گرون بودن و کوچک بودن صفحه هستش ، سامسونگ هم صفحه بزرگتر داره هم ارزونتر هست!
کسرا جان این اسناد اگر محرمانست توی این سایته چه میکنه ؟ بعد واقعن فکر میکنید اپلی که مدام دنبال بازار بهتر و پول درآوردن بیشتره و میدونه چی مانعشه بیخیال میشینه و نگاه میکنه ؟!
اتفاقن بزرگتر بودن صفحه نمایش سامسونگ نه تنها خوب نیست خیلی هم افتضاحه!
من سابقه نداشته گوشی از دستم بیوفته ولی سامسونگم چپ و راست از دستم میوفتاد چون خیلی گنده بود و نمیشد یک دستی باهاش کار کرد و حتمن باید دو دستی بگیریش تا بشه درست باهاش کار کرد.
این داستان نه تنها امتیاز نیست بلکه ضعف هم هست.
ارزونی سامسونگ هم با پشتیبانی افتضاحش جبران میشه و این پشتیبانی افتضاح سوای کیفیت بسیار پایینی هست که تحویل میده.
گوشی نو ازش خریدم درست 2 روز بعد از خرید آپدیت جدیدش اومد، بعد از آپدیت هر 12 ساعت یک بار باید میزدمش توی شارژ رفتم سراغشون میگم این چه گندیه میگه ما مشکلی نمیبینیم طبیعیه! میگم تا 2 روز پیش این مثل آدم کار میکرد و زرت و زوت شارژ نمیخواست میگه همینی که هست!!!!!!
چپ و راست هنگ میکرد ، بردم گارانتی بعد از 4 ماه دویدن دنبال کمپانی آخرش بهم کوت شاینِ خرید دادند که برو اندازه 400 یورو (گوشی رو خریده بودم 600 یورو) از زاتورن هر چی میخوای بردار!!!! گوشی رو هم ازم گرفتند.
من دوستان داخل ایران رو درک میکنم که معنی پشتیبانی خوب و گارانتی و ... رو نمیفهمند و مدام روی سخت افزار و قیمت پایین مانور میدند ولی دوستان خارج از کشور رو اصلن نمیفهمم که چه طور باز دارند روی قیمت پایین و کیفیت آشغال مانور میدند در شرایطی که در هر صورت هر دو گوشی رو میتونند مجانی یا با قیمت خیلی پایین تهیه کنند.
Dariush نوشته: این همه تبِ اپل با توجه به اینکه محصولاتاش آنچنان کارآمدتر از محصولاتِ شرکتهای دیگر نیستند آدم را به شگفتی وامیدارد.
شما در ایران هستید و هنوز مزه پشتیبانی عالی اپل را نچشیده اید و کاملن قابل درکه که روی توجهتون جلب سخت افزار و قیمت بشه.
اپل اگر یک میخ هم دست شما بدهد بهترین پشتیبانی و ساپورت را در کنارش به شما میدهد و همین به تنهایی کفایت میکنه که شما طرف محصولات دیگه نرید.
پیشتر گفتم گوشی ساخت اپل شما خراب شود به نزدیک ترین اپل استور میروید گوشی را میدهید یک نو میگیرید و میاید بیرون! با سامسونگ دست کم 4-5 ماه بگیر و ببند و قمه کشی دارید آخرش هم بهتون در بهترین حالت گوت شاینِ خرید میده!!!! نوکیا و سونی و HTC و ... هم همچنین.
سخت افزار قوی هم همان طور که پیشتر هم گفتم به هیچ دردی نمیخوره وقتی فقط برای برتر بودن روی کاغذ در نظر گرفته میشند! به قول یک جوک قدیمی کمونیستی :
[COPY]یک توریست لهستانی بعد از سفرش به شوروی به خانه باز می گشت. او دو چمدان خیلی بزرگ و سنگین داشت. یک ساعت مچی ساخت شوروی هم به مچش بسته یود. به مامور گمرک گفت:« این ساعت جدید ساخت شوروی است. این ساعت یکی از شگفتی هایی است که در کشور های سرمایه داری، به آن پی نبرده اند. ببینید، هم زمان را نشان می دهد، هم ضربان نبض و هم مراحل مختلف قرص ماه و هم آب و هوای ورشو، مسکو و نیویورک را.» مامور گمرک تصدیق کرد:« بله، واقعا شگفت انگیز است. ممکن است بگویید در آن دو چمدان چیست؟»
« باطری های ساعتم.»[/COPY]
Dariush نوشته: بعد هم اپل سرجمع پنج مدل گوشی تولید کرده که خودش سیستمعاملهایشان را میسازد! به روز نگهداشتنِ پنج مدل گوشی که همگی معماریهای سختافزاری کاملا مشخص و شبیه به هم دارند کارِ آنچنان دشواری نیست کوروش جان.
و فراموش نکنید که این 8 گوشی*!!! جزو برترین گوشی های جهان هستند/بوده اند.
و البته باز فراموش نکنید که این سامسونگه که به دزدی از اپل متهم و سپس محکوم شده و نه برعکس!!!
در مورد اثر انگشت هم به کل اشتباه میفرمایید! اپل از جایی بر خلاف سامسونگ دزدی نکرده بلکه تکنولوژی و شرکت و دفتر دستک رو خریده :
نقل قول:In 2012 Apple acquired AuthenTec, a company focused on fingerprint reading and identification management software, for $356 million.
Touch ID - WiKi
گوشی Atrix 4G موتورولا هم تنها یک اسکنر اثر انگشت داشته و بس! ایده ی احراز هویت با اثر انگشت (Touch ID) مال خود اپل بوده و اینجا باز سامسونگ از روی اپل اسکی رفته.
داغ کردن سر این مساله هم که اپل میره ابتکاراتش رو پتنت میکنه هم دیگه آخرشه! هر کسی در هر کجای دنیا این حق رو داره که ایده هاش رو پتنت کنه ولو شما. دیگه ناراحتی نداره که!
*
List of iOS devices - WiKi
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری