نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یک گروه سنی تروریستی به نام "جیش العدل" 5 مرزبان ایرانی را ربودند

Anarchy نوشته: یک مطلبی چندین صفحه قبل در جواب پستت نوشته بودم که جواب ندادی !! آیا همه قراره تابع یک مکتب اخلاقی باشن ؟ مثلا جیش العدل از دید فایده گرایی شاید گفته باشه قتل اون نیروی کادری ، کار درستی هست . شما چطور میخوای استدلال اونها رو زیر سوال ببری ؟
ندیدم.
معلومه که هر کسی از زاویه اخلاقی خودش به ماجرا نگاه میکنه!
ولی خب این نسبی گرایی شدید اخلاقی نتایج جالبی داره،پدوفیلی و کشتار مسلمون ها رو هم میشه باهاش توجیه کرد!

To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
پاسخ

Theodor Herzl نوشته: کسی‌ که عضو پلیس یا نیروی نظامی می‌شه ، تعهد میکنه که احساسات و عقاید شخصی‌ خودش رو کنار بذاره و بخشی از دولت می‌شه ، پس وقتی‌ با یک نظامی یا مامور پلیس برخورد می‌کنیم با یک شخص با احساسات و عقاید شخصی‌ برخورد نمی‌کنیم بلکه با یک بخشی از بدنه دولت
خب دقیقا نکته اینجاست که برخورد خیلی ها با نیروها و کارمندان ج.ا برخورد ایدولوژیکه،انگار که اونها حتما جز حزبی چیزی هستند!
حالا شاید بشه بعضی موارد رو گفت که واقعا عضو شدن توشون غیراخلاقیه ولی دیگه هر نیروی مسلحی که لزوما کار غیراخلاقی نمیکنه.

To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
پاسخ

undead_knight نوشته: ندیدم.
معلومه که هر کسی از زاویه اخلاقی خودش به ماجرا نگاه میکنه!
ولی خب این نسبی گرایی شدید اخلاقی نتایج جالبی داره،پدوفیلی و کشتار مسلمون ها رو هم میشه باهاش توجیه کرد!

جزییات رو هم باید در نظر گرفت که برای این فایده گرایی در کشتن یک نیروی نظامی طرف مقابل ، دلایلی نسبتا قابل قبولی هم وجود داره ! حالا شما مکتب اخلاقی مورد نظرت رو یک مقداری تببین کن لطفا :e407: ...
پاسخ

Anarchy نوشته: جزییات رو هم باید در نظر گرفت که برای این فایده گرایی در کشتن یک نیروی نظامی طرف مقابل ، دلایلی نسبتا قابل قبولی هم وجود داره ! حالا شما مکتب اخلاقی مورد نظرت رو یک مقداری تببین کن لطفا :e407: ...
مشکل فایده گرایی(یا شاخه رایجش) این هست که به سود ادما(معمولا اکثریت) ارزش میده،که خب هم تعریف سود خیلی وقت ها سرش اختلافه هم اینکه این اکثریت ممکنه یک چیز کاملا غیر اخلاقی(مثلا قربانی کردن نوزاد) رو دوست داشته باشند و ازش شاد بشند!
البته سودگرایی در جاهایی هم حرف های زیادی برای گفتن داره ولی اگر محدود نشه و هر ارزش اخلاقی رو بشه فدای سود یا شادی اکثریت کرد اون وقت ما واقعا داریم بی خودی اخلاقیات مسلمون ها رو زیر سوال میبریم!

من دلبستگی خاصی به مکاتب اخلاقی ندارم،ولی دیدگاهم معمولا نزدیک به ترکیبی از اینها هست:
Natural and legal rights - WiKi
Preference utilitarianism - WiKi
Ethical egoism - WiKi

Tacitus-
پاسخ

undead_knight نوشته: من دلبستگی خاصی به مکاتب اخلاقی ندارم،ولی دیدگاهم معمولا نزدیک به ترکیبی از اینها هست:

خب پس خودتم میدونی که هر کسی نوعی نسبی گرایی اخلاقی رو داره حالا یه جایی میشه مثل تو که میگی ترکیبی از اینها ... در مورد جیش العدل ، فایده گرایی همچین هم بی پایه و اساسی هم نبود !
پاسخ

Anarchy نوشته: خب پس خودتم میدونی که هر کسی نوعی نسبی گرایی اخلاقی رو داره حالا یه جایی میشه مثل تو که میگی ترکیبی از اینها ... در مورد جیش العدل ، فایده گرایی همچین هم بی پایه و اساسی هم نبود !
گفتم که برای من دیدگاه های دیگران بی اهمیته،نسبی گرایی اخلاقی میگه هم دیدگاه من اخلاقیه و هم مخالف من!این رو نمیتونم بپذیرم،یکی ای نوسط باید دیدگاهش رو تغییر بده/نسبی گرایی مورد نظرم هم با نسبی گرایی رایج فرق داره،من در ارزش ها نسبی گرا نیستم،در عمل اگر گزینه ای نباشه به بدتر رضایت میدم.که قطعا اینجا من خیلی گزینه ها رو میبینم.

Tacitus-
پاسخ

undead_knight نوشته: البته.
به نظرت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی همشون مزدور ج.ا هستند؟

به به به هر دم از این باغ بری میرسد!
تا قبل از این عضویت خود خواسته در یک گروه یا ارتش یا ... شرط بود! حالا که معلوم شده اینی که کشته شده وظیفه نبوده یهویی بحث مزدور نبودن تمام اعضای نظامی!!! ی جمهوری اسلامی پیش میاد :)))

ببینم به نظرت همه ی اعضای جیش العدل تروریست هستند ؟

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

undead_knight نوشته: که قطعا اینجا من خیلی گزینه ها رو میبینم.

بله شما که روی مبل خونتون لم دادی میبینی ، اما جیش العدل وسط بیابون های بلوچستان گزینه های محدودی داره !!
پاسخ

sonixax نوشته: به به به هر دم از این باغ بری میرسد!تا قبل از این عضویت خود خواسته در یک گروه یا ارتش یا ... شرط بود! حالا که معلوم شده اینی که کشته شده وظیفه نبوده یهویی بحث مزدور نبودن تمام اعضای نظامی!!! ی جمهوری اسلامی پیش میاد :)))ببینم به نظرت همه ی اعضای جیش العدل تروریست هستند ؟
من با کلیات صحبت شما موافق هستم که جیش العدل محصول مستقیم عملکرد حکومت هست و جمهوری اسلامی دبیشتر از جیش العدل مقصر نباشه کمتر نیست ولی مقایسه نیروهای نظامی ایران و اعضای جیش العدل هم مقایسه درستی نیست. چون اعضای جیش العدل با هدف مبارزه عضو این گروه شدن و میدونستن که قرار هست چه کارهایی رو انجام بدن ولی ایا افراد نظامی جمهوری اسلامی به قصد مبارزه و به اصطلاح خودشون دفاع در برابر دشمنی خاص نظامی شدن؟ از دیدگاه من تعداد زیادی از نیروهای نظامی به قصد داشتن شغل و منبع درآمد وارد ارتش یا سپاه یا نیروی انتظامی و... شدن، در نتیجه مقایسه شون با اعضای جیش العدل مقایسه درستی نیست.
پاسخ

قابل توجه جناب sonixax

مولانا عبدالحمید : مرزبانان با پادرمیانی مردمی، بدون هیچ امتیازی آزاد شدند!

مرزبانان با پادرمیانی مردمی، بدون هیچ امتیازی آزاد شدند

امام جمعه اهل‌سنت زاهدان پیرامون برخی جزئیات مذاکره با اعضای گروه "جیش‌العدل" ابراز داشتند:

بنده یک جلد قرآن مجید به همراه پیغامی که حاوی درخواست آزادی گروگا‌ن‌ها بود، فرستادم.

البته گروگان‌گیران خواستار آزادی برخی از زندانیان بودند و درخواست‌های دیگری نیز مطرح کردند، اما در نهایت پذیرفتند که به احترام کلام‌الله مجید و حرمت علما و مردم، مرزبانان را آزاد کنند.

یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!

"فریدون فرخزاد"
پاسخ