02-26-2014, 08:20 PM
kourosh_bikhoda نوشته: سرکار گرایشات لزبین دارید پس؟
نیگا کن کف میزنه! :)
یعنی الان این گرایشاتو داشته باشه خیلی خوبه؟ :)
kourosh_bikhoda نوشته: سرکار گرایشات لزبین دارید پس؟
Alice نوشته: نیگا کن کف میزنه! :)خوب و بد نداره. فرقی با گرایشات به جنس مخالف نداره برای من :)
یعنی الان این گرایشاتو داشته باشه خیلی خوبه؟ :)
Persepolis نوشته: که اینطور!!
حالا یاد حرف اون بابابی افتادم که میگفت اگه زنها اون معاملۀ مردها را داشتند روزی 10 بار ترتیب مردها را میدادند!!!
Alice نوشته: فعلا خرید عید نرفتم، هفته بعدی میرم... ماهی قرمز هم خیلی دوست دارم. از سیگارت هم خوشم میاد! :)ای بابا، حالا برای خرید رفتن میخواهی چی بپوشی؟ فکر کنم دوباره غددِ نیهیلیستیات عود کنند!
Alice نوشته: ولی من هنوزم نفهمیدم داریوش چرا اون رو برعکس کرد، اصن چه ربطی داشت؟ مثلا فکر کرد الان من عصبانی میشم؟ :)ربطش را دوستان همگی میدانند؛ اگر نمیدانید از دوستپسرتان بپرسید به شما میگوید؛ ولی فکر کنم آن موقع دیگر حتما عصبانی شوی.
Dariush نوشته: ربطش را دوستان همگی میدانند؛ اگر نمیدانید از دوستپسرتان بپرسید به شما میگوید؛ ولی فکر کنم آن موقع دیگر حتما عصبانی شوی.
الان شوالیه با آن ذهن کثیفاش میآید برای موشکافی:))
Dariush نوشته: ای بابا، حالا برای خرید رفتن میخواهی چی بپوشی؟ فکر کنم دوباره غددِ نیهیلیستیات عود کنند!
Dariush نوشته: آخر میترسم پرنسسبانو دوباره طغیان کند و دچار افسردگی شود از این بیادبی به ساحتاش. ولی از دوستان در موردِ واژهی «کردن» و معانیاش بپرس بعدا