02-21-2014, 05:22 PM
Alice نوشته: دوستان کسی اینجا ترامادول خورده است؟
بله و به جد توصیه می کنم هیچ گاه سمت آن نروید،کشیدن تریاک و خوردن شیره شرف دارد به خوردن ترامادول.
Alice نوشته: دوستان کسی اینجا ترامادول خورده است؟
Alice نوشته: چرا؟؟؟
Nevermore نوشته: آن زمان که متادون معروف نبود اکثرا برای ترک تریاک ترامادول یا بایمادول می خوردند.
نشئگی بسیار مزخرفی دارد نسبت به تریاک و اعتیاد آوری ِ بسیار بالایی هم دارد.من خیلی از آدمها را می شناسم که مثلا ماهی یک بار تریاک می کشند و فقط هم در مجالس،اما هرکه را که دیده ام ترامادول می خورد بی برو برگرد معتاد شده.از چند نفر از بچه های دیگر هم شنیدم که مشکل کبد و معده پیدا کرده اند.شوربختانه یک عده گاگول هم برای موارد تاخیری و این حرفها می خورند که آن هم بیهوده است چرا که انواع و اقسام قرص های ضد افسردگی مانند فلوکسیتین هست که بسیار هم کارایی بیشتری دارند.
Alice نوشته: ولی نشئگی آن که خوب است؟ گیر آوردن تریاک به این سادگیها نیست، اما ترامادول ساده گیر میاید. چند روز پیش با یکی از دوستان دخترم بودم و برای اولین بار ترامادول خوردیم، البته یک قرص را با هم نصف کردیم و خوردیم. من بدنم بیحس شده بود و احساس گرمای شدیدی داشتم، تعریق بدنم به شدت زیاد شده بود، اما انقدر خندیدیم و بیتفاوت بودیم که گویی در عوالم عرفانی سیر میکردیم!!!نئشگیِ چرندِ ترامادول، پس از چند بار استفاده کاملا از بین میرود و جز بیخوابی تاثیر دیگری روی بدن ندارد. علاوه بر تمامِ ان چیزهایی که شهریار گفت، روی چهره هم تاثیر بسیار مخربی دارد و پوست را شل و بسیار رنگپریده میکند. روی معده و کبد و کلیه نیز تاثیراتِ بسیار ناجوری دارد. از آثار ماندگارش هم حواسپرتی و فراموشیست. پیدا کردنِ تریاک سخت است و اصلا کشیدنش به شما هم توصیه نمیشود، پیشنهادِ من علف است که هم فراوان است و هم براحتی گیر میآید و هم اینکه کمتر پیش میاید آسغال قاطیاش کنند.
Angela نوشته: اینهایی که میگین همه ش اعتیاد آوره درسته؟بله!
علف همون ماریجواناس؟
Alice نوشته: شهریارجان اگر این راه حل پاسخ بدهد که من مادامالعمر سپاسگزارتان میشوم. من برای تهیهی مشروب چند باری نزدیک بود بیچاره بشوم. خلاصه برای من خیلی سخت است!ببینید الکل صنعتی با با الکل سفید تفاوت دارد،یکسری موادی به الکل صنعتی اضافه می شود که آنرا سمی و بد بود می کند.تاکید من این است که حتما مارک نصر بخرید.من یک بار با مارک های دیگر مثل "اراک" خوردم آشغال بود.باور کنید من خودم هفته ی قبل برای یکی از نزدیکان تولد گرفتم و با همین شیوه از شر هزینه 600،700 هزار تومانی خلاص شدم.سگ این مشروب به عرق سگی می ارزد و طرف تا الکل خور حرفه ای نباشد نمی تواند فرق آنرا با ویسکی تشخیص دهد.حتما از کسی که می شناسید بخرید،اینجا من از یکی از دوستان که داروخانه دارد شیشه ای(120 سی سی) هزار تومان! می خرم.
میشود با اتانول این کار را انجام داد؟ یه کمی دقیقتر توضیح بدهید لطفا
Alice نوشته: آه سپاسگزارم داریوش جان! :) یکی از بدبختیهای من اینست که پسرها میگویند برایت مشروب ناب تهیه میکنیم ولی باید با من بخوری و...! چندبار هم سرم را کلاه گذاشتند. مرده شور ریختشان را ببرد، برای همین هرگز به پسرها رو نخواهم انداخت.نه، من اگر میشد برایت میگرفتم، به آن چشمداشت نمیداشتم! همان هاتکیسهای مسابقه آواتار را بدهید کافیست!
ترامادول هم دوست دخترم به من داد. او هم برای اولین بود که میخورد و حسابی نشئه شده بود ولی مثل من عرق نمیکرد. من برای همین میترسم که شاید حالم کمی خراب بشود... چون بسیار غیر طبیعی سر و صورتم خیس عرق شده بود! اما نشئگی آن خیلی حال داد، خوشمان آمد! :)